Trouwen in Gelderland

Zijn jullie van plan om te gaan trouwen in Gelderland maar hebben jullie nog geen locatie? Hier een overzicht met een aantal leuke trouwlocaties in de provincie Gelderland.

Restaurant
Hotel Restaurant Zalencentrum Ruimzicht in Zeddam is een mooie locatie voor een huwelijk. Het kan maximaal 400 gasten ontvangen en is dus geschikt voor een uitgebreid feest. Geniet samen met jullie familie en vrienden van deze mooie dag met het uitzicht op veel groen.
Een ander leuk restaurant is het Fletcher Hotel-restaurant Paasberg. Het sfeervolle hotel is gelegen op de Paasberg in het vriendelijke plaatsje Lochem. Deze plaats wordt omringt door bossen, traditionele boerderijen en uitgestrekte akkers. De zalen bieden ruimte voor ruim 250 gasten. Zijn jullie met minder gasten dan is er ook een knus terras. Met zeven multifunctionele zalen wordt er ruimte geboden voor maximaal 450 personen.

Kasteel of landgoed
In Gelderland is er enorm veel aanbod aan kastelen. Zo kunnen jullie zelf kiezen wat het beste bij jullie past. Een goed voorbeeld van zo’n mooi kasteel is het kasteel Baron van Ashford Orangerie. De Orangerie is stijlvol ingericht met trendy meubilair en geschilderd in klassieke kleuren. Een leuke eigenschap is dat de locatie beschikt over een privéterras waar jij en al je gasten kunnen ontspannen en genieten van de intieme sfeer. Dit kasteel is gelegen in het Gelderse Eefde.

Willen jullie een sprookjes huwelijk? Dan is landgoed Avegoor / Hotel of Modern Art in Ellecom een perfecte locatie voor jullie. Dit prachtige landgoed is de perfecte locatie voor een sprookjes huwelijk waar je al jullie vrienden en familie bij willen hebben. In Beekbergen staat een prachtig kasteel genaamd Parc Spelderholt. Ook weer een mooie trouwlocatie voor een sprookjes huwelijk. Een leuk extra detail is dat je in overleg met het kasteel een rit kunt maken met paarden en een koets. De gasten zullen daar op jullie wachten en vol verbazing kijken als jullie met een koets naar het kasteel worden gereden. In overleg met het kasteel kan er veel geregeld worden naar jullie persoonlijke wensen.

Een andere mooie trouwlocatie in Doorwerth is Bilderberg Kasteel Doorwerth. Dit is een officiële trouwlocatie van de gemeente Renkum. Het grote kasteel beschikt over vier ruimtes:
– De statige Ridderzaal
– De Torenkamer
– De Jac. P. Thijssezaal
– Het Koetshuis
De eerste drie trouwlocaties zijn in het kasteel zelf, het Koetshuis ligt op 50 meter afstand van het kasteel.

Partycentra
SQ is een high-end evenementenlocatie gelegen in de Veluwse plaats Heerde. De club is uitermate geschikt voor bruiloftsfeesten. In totaal zouden er 800 gasten ontvangen moeten kunnen worden. De SQ biedt ruime mogelijkheden in zowel catering, themafeesten, licht en geluid. Het partycentrum beschikt over verschillende zalen:
– De clubzaal: tot 700 gasten
– Grand café en terras: tot 50 zitplaatsen, 90 staanplaatsen
– Lounge bar en rookruimte: tot 50 gasten, de rookruimte tot 20 gasten
– Panorama bar: tot 30 gasten