Trouwen in Flevoland

Jullie zijn van plan om te gaan trouwen in Flevoland. Het eerste waar je dan aan denkt is de locatie. Er is zijn veel verschillende mogelijkheden aan locaties om te trouwen in Flevoland. Hier een overzicht met een aantal leuke trouwlocaties in Flevoland:

Restaurant
In Almere bevindt zich een prachtig restaurant genaamd de Kemphaan. Het speciale aan deze locatie is de omgeving. Het restaurant is gelegen in de natuur met veel groen en water. En ook een leuk pluspunt aan de locatie is dat je uitkijkt over de apeneilanden van Stichting AAP. Het is dus best mogelijk dat je hier en daar een aap langs zult zien komen. In overleg met het restaurant kan alles worden afgestemd op jullie wensen. Is deze locatie misschien iets teveel groen voor jullie? Misschien dat het mooie restaurant Bataviahaven wat voor jullie is. Dit restaurant is gevestigd aan de kop van de Bataviahaven in Lelystad direct aan het water. Wie wilt er nou niet trouwen met het uitzicht van een ondergaande zon op zee? Het restaurant heeft maximaal plaats voor 200 gasten. Een andere locatie is het restaurant Voor Pampus in Almere. Geniet van het mooie uitzicht over Marina Muiderzand en het IJmeer. Het restaurant heeft meerdere zalen waar mensen ontvangen kunnen worden.

Buiten trouwen
Een bijzondere trouwlocatie in Flevoland is gelegen in Lelystad. Deze locatie heet De Groene Watertuinen. Een trouwlocatie voor kleine gezelschappen op topniveau. De maximale groepsgrootte is 35 personen. Voor het bruidspaar is het mogelijk om twee nachten te overnachten in de bruidssuite. Beleef de luxe samen met jouw vrienden en familie. Op ongeveer 35 kilometer van Lelystad is het plaatsje Nunspeet gelegen. Hier is ook een prachtige trouwlocatie gelegen genaamd Inn Het Bos. Dit is een restaurant omgeven door een prachtig bos. Met mooi weer kan de bruiloft buiten worden gehouden en al is het iets minder weer is er meer dan genoeg ruimte in het restaurant zelf. Schrik niet van de afstand vanaf Lelystad want die afstand is het zeker waard.

Partycentra
Spotlight is een partycentra gelegen in Almere-Stad. Dit partycentrum beschikt over vier verschillende zalen.
– Herenkamer: tot 16 gasten
– Opkamer: tot 50 gasten
– Kathedraal: tot 150 gasten
– Muziekzaal: tot 300 gasten
Het partycentrum heeft verschillende arrangementen rondom bruiloften. Deze kan je bekijken op de website of je kunt natuurlijk altijd even langsgaan en vragen naar de mogelijkheden.
Een ander partycentrum gelegen in Almere is The Party Factory Almere. Dit partycentrum heeft een eigen stijl waar je maar net van moet houden. Alles kan worden verzorgd in overleg met het partycentrum.

Partyschepen
In Lelystad heb je het partyschip NAUPAR. Met dit partyschip kun je letterlijk in het huwelijksbootje stappen samen met jullie vrienden en familie. Geef het ja-woord niet op een locatie of plaats maar op een coördinaat midden op zee. Als je onderweg een keer van boord wilt voor een mooie trouwreportage is het mogelijk om aan te meren aan één van de Nederlandse oevers. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een partyschip om te trouwen omdat het origineel is en intiem. Een ander partyschip in Lelystad is Stedemaeght. Jullie kunnen dus zelf kiezen met welk partyschip jullie willen trouwen.