Bruidsvideo

Hoe leuk is het om iedere keer weer je hele bruiloft opnieuw te kunnen beleven? Om iedere keer weer te zien hoe jij ja zei tegen de liefde van je leven. Dit kan allemaal met een bruidsvideo.

Video of fotograaf zoeken
Voor een bruidsvideo is het handig om gebruik te maken van een fotograaf of videograaf. Zij hebben veel ervaring en weten dus hoe je een mooie film kunt maken. Als jullie op zoek gaan naar zo’n persoon is het belangrijk dat je goed rekening houdt met je budget. De kosten van een bruidsvideo verschillen enorm. Daarom is het ook belangrijk om van te voren om tafel te gaan en te bekijken wat jullie budget hiervoor is. Dit kun je later dan bespreken met de foto of videograaf en vervolgens samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe ziet zo’n film eruit?
Vaak kiezen bruidsparen er voor om er een persoonlijke film van te maken. Maar hoe doe je dit nou precies? Hier een aantal leuke tips en idee├źn voor een persoonlijke bruidsvideo.

Verwerk de details van je bruiloft ook in de film. Denk hierbij aan een bepaald thema. Als je de film laat maken en bewerken door een professioneel dan kunnen zij hier leuke dingen mee doen. Ook is het mogelijk om foto’s te verwerken in de video als deze later bewerkt wordt. Denk hierbij aan foto’s van jullie trouwkaart en dergelijke.

Een ander leuk idee is om de gasten van je bruiloft te verwerken in de film. Laat ze bijvoorbeeld allemaal stuk voor stuk wat vertellen over jullie. Zo kunnen zij een bepaalde wens of boodschap aan jullie mee geven in de film. Dit geeft leuke effecten. Een collega van je werk kan bijvoorbeeld wat vertellen maar ook je grote broer of zus of een oude vriend van vroeger. Ook wil het nog wel eens leuk te zijn om dit tweemaal te doen. Aan het begin van de dag bijvoorbeeld en aan het einde na het feest. Als mensen eenmaal een borreltje ophebben komen de meest grappige verhalen naar boven die ze willen vertellen. Dit geeft echt een super leuk effect.

Zoals hier boven al vermeld stond kun je ook foto’s verwerken in de video. Een leuk idee is om foto’s van vroeger te gebruiken. Foto’s van nu en van toen jullie klein waren. Zo kun je op een leuke manier zien hoe jullie langzaam opgroeiden. Ook is het leuk om foto’s van jullie samen er tussen te doen dat jullie elkaar net leerden kennen bijvoorbeeld. Het leuke daaraan is dat je die foto’s later kunt gaan vergelijken met foto’s van de toekomst. Altijd een leuk aandenken voor jullie kinderen of kleinkinderen.

Inspiratie
Weten jullie nog niet helemaal hoe jullie je bruidsfilm willen hebben? Op YouTube zijn leuke voorbeelden te vinden van bruidsfilms. Hier een voorbeeld die jullie wellicht kunnen inspireren.