Huwelijksreis budget tips

Er zijn vele manieren waar mee je geld kunt besparen tijdens de huwelijksreis. Hier een aantal tips daar over.

budget huwelijksreis

Stel een budget lijst op
Het is handig om van te voren al een lijstje op te stellen met hoeveel jullie waar aan willen uit geven en hoeveel jullie voor bepaalde dingen uit zullen geven. Zo heb je toch vast een beeld op het kosten plaatje en kun je hier rekening mee houden. Je zult nooit precies het bedrag uitgeven dat je van te voren hebt berekend. Het kan zo zijn dat het iets meer is of iets minder. Dat maakt verder niet zoveel uit. Maar het is gewoon erg handig om van te voren ongeveer te weten hoeveel jullie kwijt zullen zijn.

Geld pinnen of contant betalen?
Het kan zo zijn dat pinnen in bepaalde landen duurder is. Het is dan verstandig om van te voren geld te pinnen. Uit eindelijk zal dit veel kunnen schelen.

Vervoer
Het is vaak een stuk goedkoper om een auto te huren voor een bepaalde tijd dan iedere keer de taxi nemen. Dit moet je natuurlijk van te voren eerst even uitzoeken wat er goedkoper is. Maar als een auto huren goedkoper is kan dit erg handig zijn en veel geld besparen. Bovendien kun je dan lekker overal heen en ben je niet afhankelijk van een taxi of iets dergelijks.

Uit eten of koken?
Natuurlijk hoort bij een vakantie of een huwelijksreis dat je een aantal keer lekker uit eten gaat. Je hoeft niet te koken, niet af te wassen. Maar je hoeft natuurlijk niet iedere dag uit eten of ergens te lunchen. Het kan ook heel gezellig zijn om zelf naar een supermarktje te gaan en boodschappen te doen. Je kunt lekker ergens in een park gaan lunchen of picknicken of iets dergelijks. Dan bespaar je natuurlijk ook wat geld en het is net zo gezellig!

Online boeken    

Wil je snel en voordelig je huwelijksreis boeken maar toch rekening houden met je budget? Dan kun je vaak online terecht voor goede aanbiedingen. Wil je in de buurt blijven dan kan bijvoorbeeld Center Parcs een mooi alternatief zijn. Hier zijn bijvoorbeeld veel kortingscodes voor Center Parcs te vinden. Ga je het toch verderop zoeken? Dan is Corendon een mooi alternatief, daar vind je veel kleine prijsjes op de mooiste bestemmingen van Europa.

Bellen en sms’en
Natuurlijk wil je af en toe even je familie bellen of smsen. Houdt er wel rekening mee dat bellen en smsen vanaf het buitenland erg duur kan zijn. En bovendien zijn jullie op huwelijksreis, het moment dat je lekker van elkaar kunt genieten! Dus dat bellen en smsen hoeft niet iedere dag. En al wil je je familie of vrienden even spreken zoek dan een internetcafé op. Daar kun je gewoon internetten en skypen. Een stuk voordeliger!