Vrijgezellenfeest voor de vrouwen: workshops

Ga jij met een paar vriendinnen het vrijgezellenfeest voor een vriendin organiseren? Dus een echt vrijgezellenfeest voor vrouwen. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen. Maar wat ook erg leuk is om te doen is een workshop. Hier een aantal leuke voorbeelden van workshops.

Make-up workshop
Wat is er nou leuker dan doen waar wij vrouwen goed in zijn? Lekker elkaar of jezelf vol gooien met make-up. Een make-up workshop is dan ook een erg leuk idee voor het vrijgezellenfeest. Deze workshops kun je door heel Nederland doen dus vrees niet als je ergens afgelegen woont. Natuurlijk zul je dan misschien even een stukje moeten rijden maar deze workshops worden echt overal gegeven. De inhoud van deze workshop verschilt per organisatie. Zo kan het zo zijn dat de workshop helemaal gericht is op smokey eyes, op avond make-up, feest make-up, zakelijke make-up en ga zo maar door. Bekijk dus eens waar en welke workshops er allemaal gegeven worden en wat de inhoud van deze workshop is.

Workshop taart maken
Een creatieve en leuke workshop is het maken van een taart. Ook hier zijn veel organisaties van te vinden die zo’n workshop geven. Probeer van alles uit en kijk uit eindelijk wie de lekkerste taart kan maken! Pas op, kan wel slecht voor je gewicht zijn als je teveel taart eet…
Heeft jouw vriendin het er altijd maar over hoe mooi ze taarten vind en dat ze dat ook zo graag zou willen kunnen? Dan is dit de perfecte workshop voor het vrijgezellenfeest. Lekker met je vriendinnen taarten maken.

Sportieve workshops
Is jouw vriendin een sportieve meid? Ga dan een workshop doen die sportief is. Hier zijn vele mogelijkheden in. Zo zou je een cursus salsa dansen kunnen gaan doen, of wat dacht je van een middag surfen? Ski├źn, snowboarden, kitesurfen of toch maar quad rijden? Het is maar net waar jij en de toekomstige bruid van houden.

Workshop met koken of iets dergelijks
Misschien kan jouw vriendin wel helemaal niet koken en vind je dat toch wel zielig voor de toekomstige bruidegom? Neem je vriendin voor het vrijgezellenfeest mee naar een workshop dat met koken of iets dergelijks te maken heeft. Laat haar een mooi gerechtje bereiden dat ze later ook voor haar man kan bereiden. Ook zou je een workshop cocktails maken kunnen doen. Erg leuk maar vooral erg lekker!

Creatieve workshop
Zijn jullie creatief en hebben jullie goed zich op kunst? Dan is het misschien wel leuk om iets te doen zoals een workshop schilderen. Of een workshop beeldhouwden. Let op, bij zo’n workshop moet je er wel goed rekening mee houden dat iedereen dit leuk vind. Het kan natuurlijk zo zijn dat dit soort activiteiten niet voor iedereen is weggelegd.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van leuke workshops. Vergis je niet in de hoeveelheid aan workshops dat er zijn. Er is zoveel dat het onmogelijk is om alles te beschrijven. Voor bijna alles is er wel een workshop dus als jij weet wat jouw vriendin nog heel graag een keer zou willen doen of leren bekijk vanuit daar dan of er een workshop voor is. Er is veel informatie te vinden over de verschillende workshops op het internet dus ga eens een keertje rond zoeken op het internet.