Bruidskapsel

Op de grote dag wil je als bruid er natuurlijk perfect uitzien. Een ‘bad hair day’ kun je hier niet bij gebruiken. Maar wat ga je doen met je haar? Steek je je haar op, laat je het los, doe je er vlechtjes in, een staart of misschien een knot? Er is zoveel keuze als het gaat om wat je met je haar doet. Natuurlijk hangt het er wel vanaf wat voor soort haar je hebt. Heb je kort of lang haar, heb je laagjes of één lengte. Wat ook erg leuk is om te doen is accessoires toevoegen aan je kapsel. Denk hierbij aan een diadeem, een hoed, een tiara of een sluier. Hieronder zullen een paar voorbeelden worden genoemd over wat je met je haar kunt doen.

Los haar
Los haar kun je zowel met kort als lang haar doen. Als je van jezelf krullen hebt is het misschien leuk om je haar te stijlen. En als je van jezelf stijl haar hebt is het leuk om het te krullen. Met los haar kun je verschillende accessoires toevoegen.

Gevlochten
Je haar invlechten is erg leuk en het ziet er mooi uit. Het invlechten van je haar kun je combineren met los en opgestoken haar. Ook met ingevlochten haar kun je verschillende accessoires gebruiken. Een bloem in je haar, een tiara of een diadeem. Er zijn heel veel manieren voor het vlechten van haar.

Staart
Er zijn een aantal mooie manieren voor het vast doen van je haar. En misschien voelt dit voor sommige vrouwen nog wel het prettigst ook zodat je niet steeds met dat losse haar zit. Een staart kun je combineren met vlechten en met leuke accessoires. Zo staat het bijvoorbeeld heel leuk om kleine bloemetjes in je haar te doen. Je zou je staart ook kunnen krullen of stijlen.

Opgestoken
Wat vaak ook erg mooi staat is je haar opsteken. Dit kun je op twee manieren doen. Je kunt het helemaal opsteken maar ook half opsteken. Bij half opgestoken haar is een klein deel opgestoken en de rest kun je gewoon los laten. Ook bij opgestoken haar is het mooi om het te combineren met vlechten en accessoires. Vaak staat bij opgestoken haar krullen erg mooi. Heb je van jezelf stijl haar dan kun je het gewoon krullen.

Accessoires
Er zijn enorm veel leuke accessoires die je kunt combineren met je haar. Zoals hier boven al genoemd heb je mooie bloemen die je in je haar kunt doen in verschillende maten. Ook zou je een diadeem of tiara kunnen dragen. Het meest gedragen accessoire zal toch wel de sluier zijn. Sluiers zijn vaak leuk te combineren met het haar en op verschillende manieren aan te brengen. Ook heb je in combinatie met een sluier een hoed die je kunt passen. De sluier zit dan vast op de hoed. De hoeden heb je in allerlei verschillende soorten en maten.