Huidverzorging voor de bruid

Huidverzorging – Als bruid wil je er natuurlijk op je aller mooiste uitzien want dit is de grote dag. Met een prachtige jurk, mooie schoenen, een stijlvol kapsel, de beste bruidegom en natuurlijk met een goed verzorgde huid.

Schoonheidsspecialiste
Bijna elke bruid gaat naar de schoonheidsspecialiste voor de bruiloft. Zij kunnen je natuurlijk ook het beste helpen en het beste je huid verzorgen. Buiten dat zij er veel verstand van hebben is het ook erg ontspannend en dat kan iedere bruid wel gebruiken zo voor de bruiloft. Ga jij niet zo vaak naar de schoonheidsspecialiste of ben je nog nooit heen geweest? Maak dan op tijd een afspraak en laat je informeren over het een en ander.

Welke schoonheidsspecialiste?
Als je nog nooit naar een schoonheidsspecialiste bent geweest dan weet je ook niet zo goed naar welke je moet gaan. Eentje die gewoon bij jou in de buurt zit of toch een andere? Vraag eens aan je vriendinnen of aan je familie of zij wel eens naar de schoonheidsspecialiste gaan en zo ja waar ze dan heen gaan. Laat je een beetje informeren en kies dan uit eindelijk een schoonheidsspecialiste waar je wel heen wit.

Wenkbrauwen epileren
Bijna elke bruid laat voor de bruiloft haar wenkbrauwen epileren. Zo ziet alles er goed en verzorgd uit. Wel is het verstandig om dit op tijd te doen. Ga dus niet één dag voor de bruiloft langs bij een schoonheidsspecialiste om je wenkbrauwen te laten epileren. Het kan namelijk zo zijn dat je wenkbrauwen een beetje dik en rood worden. Dat wil je natuurlijk niet of je bruiloft hebben. Ga dus minimaal één week van de voren naar de schoonheidsspecialiste.

Een gezichtsbehandeling
Vaak wordt er bij een gezichtsbehandeling gebruik gemaakt van een scrub. Als eerst wordt er een stoomapparaat op je gezicht gezet. Door het stoom gaat je huid openstaan en kunnen onzuiverheden makkelijk worden verwijderd. Daarna zal er een massage worden gedaan wat erg ontspannend is. Een echte aanrader dus. Als laatst wordt er vaak nog een maskertje op je gezicht gedaan om de huid te kalmeren. Om een mooi resultaat te krijgen kun je iedere 6 tot 8 weken even langs gaan bij de schoonheidsspecialiste.

Let op, het is belangrijk dat je thuis niet zelf aan de gang gaat met scrub voor op je gezicht. Tenzij je van de schoonheidsspecialiste scrub hebt mee gekregen. De scrub die je in de winkel koopt zijn vaak niet bestemd voor je gezicht en kan juist in zijn nadeel gaan werken. Je kunt de huid erg beschadigen. Laat je goed informeren door de schoonheidsspecialiste wat je thuis allemaal kunt doen om je huid goed te blijven verzorgen. Zij hebben er veel verstand van en ook de juiste producten hiervoor.

Tips
– drink voldoende water, dit is goed voor je huid en je hebt gewoon veel vocht nodig.
– voor kom teveel stress, verwen jezelf voor de bruiloft met een massage of iets dergelijks
– pas op met bepaalde producten zoals chocolade, zuivelproducten, noten, varkensvlees etc.

Vitamines
Elk lichaam heeft zijn vitamines nodig. Ze bevatten belangrijke stoffen die kunnen zorgen voor een gezond lichaam. Teveel vitamines is ook niet goed, maar te kort kan zware gevolgen hebben voor de gezondheid. Hier een overzicht met vitamines en waar ze voor dienen.
– vitamine A: deze zijn voor de opbouw van de huid en van het haar
– vitamine B: geeft je extra energie en zorgt voor een goede stofwisseling
– vitamine C: deze vitamine zorgt voor een goede weerstand
– vitamine D: deze vitamine wordt zelf door het lichaam aangemaakt en is goed voor de botten en voor de tanden
– vitamine E: ook deze zorgt voor een goede stofwisseling
– vitamine K: vitamine die zorgt voor de bloedstolling