Wat te doen met al de bruiloft foto’s?

Dan is het zover, de bruiloft is voorbij en je bent helemaal uitgeput van al het feestgedruis. De trouwceremonie, de gasten tijdens het feest, samen de foto’s maken en een groots en speciaal vuurwerk aan het eind van die prachtige dag, ze zijn de dag erna vaak nog enkel een vage herinnering.
Toch komen die herinneringen terug op het moment dat die ene persoon, de bruidsfotograaf, jullie de foto’s laat zien. De mooiste herinneringen komen weer tot leven en zorgen voor een nieuwe beleving van dit fantastische moment.

Zo zie je de toch wel vreemde ceremoniemeesters die al lachend de gasten verwelkomen, het ontroerde gezicht van de bruidsmeisjes, de tranen in de ogen van jouw partner bij hét ja-woord en de rommel na het aansnijden van de bruidstaart en het slagroom geweld wat erop volgde. Daarna volgen de lichten en de gezellige avondsfeer wanneer iedereen ontspannen keuvelt, lacht of uitgelaten danst.

Deel samen deze unieke beelden en hou de herinnering levend

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een digitale camera of een gsm met goede camera. Op deze manier wordt het heel gemakkelijk om kiekjes, die gemaakt zijn door jouw gasten op jouw bruiloft, up te loaden en te delen. Dit is natuurlijk nog veel leuker want ook de fotograaf kan niet overal tegelijk zijn. Op deze manier krijg je nog spontanere foto’s van jouw bruiloft. Gekke gezichten, een dronken oom, een tante die normaal zo kalm is die op de tafel danst, dat zijn de momenten waar jullie later allemaal samen mee kunnen lachen en nu kunnen ze worden vastgelegd door iedere gast.

Op huwelijksreis als getrouwd koppel

Na het huwelijk en het feestgedruis is het tijd de koffers te pakken en op huwelijksreis te gaan. Samen naar een zonnig land of een historische stad, of misschien juist wel op wintersport, dit zijn de nieuwe herinneringen en ook deze kunnen per direct worden toegevoegd aan het album. Vergeet zeker de welbekende ringenfoto niet waar iedereen op zit te wachten!

En na dit alles…

Uitgeput maar voldaan komen jullie thuis, de foto’s van de fotograaf en de foto’s van de bezoekers dienen naast jouw eigen foto’s ook nog opgeslagen te worden. Helaas kost dit vaak al veel ruimte op de computer en de ene kwaliteit is de andere niet. Je zit met jouw handen in het haar en dan? Dan is er de oplossing:

1. Jouw belangrijkste moment op groot doek.
Die ene foto, dat ene moment, dat beeld de hele bruiloft en jullie hele gevoel uit. Dit zou een foto kunnen zijn die op groot doek in de kamer, of andere plaats, moet komen te hangen. Een beeld om nooit te vergeten als wanddecoratie. Vaak worden er zwart-wit foto’s gebruikt voor de bruidsfoto’s. Een foto op aluminium is met name geschikt voor de sterke contrasten tussen zwart en wit en dus ideaal voor koppels die in het wit en zwart trouwen. Daarbij krijgen de witte delen in de foto het spiegelende effect van het materiaal mee wat zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en het mooiste effect. Op deze manier een prachtige moderne wanddecoratie die in elk interieur tot zijn recht komt.

2. Een eigen speciaal naslagwerk van jullie bruiloft.
Foto’s die op een computer opgeslagen zijn bieden helaas niet zoveel meerwaarde. Ze worden op feestjes en partijtjes niet snel even uit de kast gehaald om rond te laten gaan. Daarom bestaat er ook een andere mogelijkheid. Maak van de digitale foto’s een prachtig en eigentijds fotoboek en deel de herinneringen die jij wilt delen. Die voor jullie zo bijzonder waren. Natuurlijk kan je de voorbereiding, het huwelijk en de huwelijksreis samen bundelen, maar drie aparte fotoboeken zijn ook een interessant idee. Kies zoals jullie het mooi vinden. Ook een idee: Laat er meerdere kopietjes van maken om ouders, schoonouders en eventueel jullie kinderen ook blij te maken.

Wat je ook doet, zorg ervoor dat deze speciale foto’s niet ergens digitaal verdwijnen. Zet ze liever om in tastbare en blijvende herinneringen die elk moment opnieuw opgeroepen kunnen worden.