Trouwen in Noord-Brabant

Jullie zijn van plan om te gaan trouwen in Noord Brabant. Het eerste waar je dan aan denkt is de locatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in locaties om te trouwen in Noord Brabant. Hier een overzicht met een aantal leuke trouwlocaties in Noord Brabant

trouwen in Noord-Brabant

Restaurant
Het restaurant Onder de Linden in Oisterwijk is een leuke locatie. Bovendien draagt het plaatsje Oisterwijk de titel “De Parel van Brabant”. Het is het handigst om contact op te nemen met het restaurant. Jullie kunnen dan samen bespreken wat jullie persoonlijke wensen zijn en zij zullen daar verder op in spelen.

Een andere leuke locatie is het restaurant ’t Jaghtpanorama in Drimmelen. Dit restaurant is gelegen aan de rand van Nationaal park de Biesbosch. Er is ruimte voor maximaal 300 personen.

Zijn jullie opzoek naar een Bourgondische plek om te eten, drinken en te feesten? Dan is Oncle Jean een leuke locatie voor jullie. Naast het café zijn er verschillende zalen en een groot Franse tuin met een groot terras.

Partycentra
Hotel-Brasserie-Partycentrum Den Engel in Baarle Nassau is gelegen op de grens van België en Nederland. In persoonlijk overleg kan er een huwelijksfeest worden gegeven geheel afgestemd op jullie wensen.

Een andere leuk partycentrum is De 3 Musketiers in Zevenbergen. Dit partycentrum is voorzien van een mooie feestzaal. Hier kunnen maximaal 250 personen in. Voor diners is er een mogelijkheid voor 150 personen. Een unieke eigenschap aan dit partycentrum is dat het zowel geschikt is voor grote als voor kleine groepen. De feestzaal kan namelijk worden opgesplitst in kleinere delen.

Kasteel, klooster of landgoed?
Een erg bijzondere trouwlocatie in Willemstad is Het Mauritshuis. In 1623 werd dit huis in opdracht van prins Maurits gebouwd. In dit historische gebouw hebben meerdere gouverneurs en adellijke personen gewoond. Dit is dus iets wat deze trouwlocatie erg uniek maakt. Het Mauritshuis biedt ruimte aan 120 personen.

In Uden staat hotel ’t Klooster. Een voormalig klooster dat dankzij de cultuurhistorische waarde de moeite waard is. Zodra je de oprit oprijd zul je de geschiedenis gelijk proeven en voelen. Ondanks de geschiedenis en zijn oude karakter is ’t Klooster één en al sfeer. Bovendien is er ruimte voor maximaal 350 personen. Of terwijl, deze locatie is perfect als jullie het groots gaan doen.

Een andere aanrader is Landgoed Kapellerput. Dit prachtige landgoed is gelegen in het Brabantse Heeze, dichtbij Eindhoven. Bovendien is Landgoed Kapellerput een officiële trouwlocatie en kunnen er huwelijken worden voltrokken. De omgeving van deze locatie is echt geweldig. Aan het water en er is veel groen. Niet alleen buiten is deze locatie erg mooi maar van binnen ook. Zo is het mogelijk het huwelijk te voltrekken in een exclusieve Cobochekamer, een authentieke Kapelzaal of buiten. Dit landgoed biedt de mogelijkheid tot 250 personen.