Trouwen in Limburg

Jullie zijn van plan om te gaan trouwen in Limburg. Het eerste waar je dan aan denkt is de locatie. Er is zijn veel verschillende mogelijkheden in locaties om te trouwen in Limburg. Hier een overzicht met een aantal leuke trouwlocaties in Limburg:

trouwen in limburg

Kasteel of landgoed
Kasteel de Hoogenweerth is gelegen in Maastricht. Dit prachtige kasteel ligt op een schiereiland langs de Maas en is omringd door bijna 4 hectare parktuin en water. Een unieke eigenschap aan deze locatie is dat het gehele kasteel afgehuurd kan worden voor jullie feest waardoor jullie alle privacy hebben met jullie gasten. Er kunnen maximaal 350 gasten ontvangen worden in het kasteel. Is dit niet genoeg voor jullie feest? Geen probleem. Er kan in overleg worden geregeld dat er in de kasteeltuinen luxe en mooie tenten extra bij komen te staan.

Een andere mooie locatie is Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Het kasteel is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Vaals. Op deze locatie is ruimte voor maximaal 250 gasten. Als jullie voor een echt sprookjes huwelijk willen gaan is dit de perfecte locatie. Er zijn zoveel mogelijkheden in de huwelijksentree, het diner en het feest. In overleg kunnen jullie al jullie persoonlijke wensen doorgeven.

Restaurant of hotel
Parkhotel Rooding in Valkenburg is een monumentaal pand dat is ontworpen door Pierre Cuijpers. In overleg met de gemeente Valkenburg kan op deze locatie jullie huwelijk voltrokken worden. Deze locatie is het zeker waard om een keertje langs te gaan en te bekijken wat ze te bieden hebben.

Een andere leuke locatie in Valkenburg is het Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve. Dit is gelegen aan het randje van de sfeervolle stad Valkenburg. Het hotel is voorzien van een restaurant met moderne inrichting, een knusse bar en een lounge. In overleg zijn er meerdere mogelijkheden mogelijk. Dit hotel-restaurant biedt ruimte voor maximaal 100 personen.

Schouwburgen en theaters
Asta cultuurcentrum in Beek is een voormalig theater uit de jaren dertig. Het Asta beschikt over een grote feestzaal die plaats biedt aan 800 personen. Naast deze grote zaal kan er gebruik gemaakt worden van het balkon. Ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van het cafégedeelte. Dit is bedoeld voor de wat kleinere groepen. Proef de sfeer van het oude theater.

In Maastricht bevindt zich het stadsschouwburg La Bonbonnière. Deze locatie is gelegen in het hartje van Maastricht. Het grootste voordeel aan deze locatie is dat het enorm veel mensen kan ontvangen. Het biedt ruimte voor maximaal 1000 personen. Bovendien beschikt La Bonbonnière over een mooi podium waar bijvoorbeeld een bandje op zou kunnen treden. Door de ruimte die de locatie heeft zijn er veel dingen mogelijk in overleg. La Bonbonnière heeft een aantal bijzondere zalen tot zijn beschikking, namelijk:

– Theaterzaal La Bonbonnière
– De Witte Zaal
– De Spiegelzaal
– Grand-Theatercafé