Trouwen in Groningen

Wonen jullie in Groningen of in de buurt van Groningen en gaan jullie trouwen? Dan zijn hier een aantal leuke tips van locaties en andere adressen in en rondom Groningen.

Locatie
– Landgoed de Coendersborg
Landgoed de Coendersborg is één van de meest bijzondere trouwlocaties van de stad Groningen. Er is ruimte voor maximaal 750 personen. Willen jullie dus een extreem groot feest geven dan is dit landgoed de perfecte locatie. Alles kan worden geregeld op jullie persoonlijke wensen.

– Stadsschouwburg Groningen
Stadsschouwburg Groningen is een eeuwenoud gebouw met een bijzondere sfeer. In de foyer is plaats voor maximaal 90 personen. Ook is het mogelijk om er de receptie te houden met jullie persoonlijke wensen. Het is mogelijk om van te voren een rondleiding te krijgen door het prachtige gebouw en om de bijzondere sfeer te proeven.

– Restaurant Het Witte Paard
Dit restaurant is gelegen op zo’n 10 kilometer afstand van Groningen. Alles zal worden gedaan op jullie persoonlijke wensen. Als jullie geïnteresseerd zijn in deze locatie is het handig om even langs te gaan en te vragen naar de mogelijkheden.

– Landgoed Fraeylemaborg
Landgoed Fraeylemaborg is een erg gewilde trouwlocatie. Jaarlijks worden er ruim 200 huwelijken gesloten. In de zaal waar de huwelijksvoltrekking plaats vind is ruimte voor ongeveer 40 gasten. Ook is het mogelijk om een wat grotere zaal te huren, dan is er plaats voor 70 gasten. Dit landgoed is gelegen op 17 kilometer afstand van Groningen. Maar deze kilometers zijn het zeker waard voor deze locatie.

Trouwringen
– Schatkamer Juweliers
– Juwelier Hazekamp
– De Goudspecialist
– Huisman Kromme Sieraden Edelsmeden
– Juwelier Repko
– Juwelier Martin van Dalen
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van juweliers in Groningen die mooie trouwringen hebben. Ieder stel heeft weer voorkeur voor een andere juwelier. Het is erg leuk en handig om gewoon een keertje bij een juwelier binnen te stappen en te kijken naar de keuze die ze hebben.

Catering
– S’Amuse Cateraar & Traiteur
– Catering Hanenburg
– Cateringbedrijf Schrale
– Bos en Bos catering

Trouwvervoer
– Limousine Service Groningen
– Stalhouderij Biessum
– Caddy Cars
– Liberty Trouwautoverhuur
– Bruidophalen.nl
– Stalhouderij Wijnand Hazeleger
– Royal Trouwauto Service
– Jag Tax Trouwauto’s Tax Trouwauto’s