Persoonlijk bruiloft thema

Willen jullie een bepaalde tint aan jullie bruiloft geven? Dan is een persoonlijk bruiloft thema wellicht geschikt voor jullie. Zo kun je namelijk helemaal zelf invullen hoe je het wilt hebben. Hier een aantal leuke tips voor een persoonlijk thema.

Locatie
Bij een persoonlijk bruiloft thema staan jullie in het middelpunt. Wat jullie hebben meegemaakt, waar jullie elkaar hebben ontmoet, wat jullie hobby’s zijn etc. Dit kun je dus ook verwerken in de locatie. Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Misschien is het mogelijk om daar te trouwen. Het zal jullie weer helemaal terug brengen naar die tijd. Of misschien gaan jullie in de zomer vaak picknicken en hebben jullie daar één vaste plek voor. Dan is het handig om in de zomer te trouwen en dan kunnen jullie het daar vieren. Als dit jullie niet aanspreekt kun je natuurlijk ook gewoon de locatie gebruiken die jullie beide aanspreekt.

Decoratie
Bij dit thema is het erg gemakkelijk maar ook erg leuk om persoonlijke decoratie te gebruiken. Jullie kunnen bijvoorbeeld op de locatie zelf overal foto’s van jullie zelf ophangen. Van vakanties, van uitjes en dergelijke. Het is maar net hoe creatief jullie zijn en wat jullie willen delen met de gasten.

Vervoer
Wat was jullie eerst auto? Of welke auto vinden jullie alle twee erg mooi? Dit kun je verwerken in het vervoer dat jullie gaan gebruiken. Door dat soort dingen wordt jullie bruiloft erg persoonlijk. Jullie moeten daarom goed bij jezelf bedenken of er ook dingen zijn die jullie absoluut niet willen delen met andere mensen. Het is handig als jullie van te voren met elkaar bespreken wat jullie wel en niet willen.

Uitnodigingen
Vooral met de uitnodigingen is het leuk om er een persoonlijke tint aan te geven. Zo kunnen jullie een foto van jullie samen op de uitnodiging doen. Ook kun je gebruik maken van jullie favoriete kleuren. Er zijn enorm veel mogelijkheden qua de trouwuitnodigingen. Het is daarom ook erg leuk om gewoon een keer bij een bepaalde winkel of drukker langs te gaan die huwelijks uitnodigingen maakt. Dan kun je precies zien welke mogelijkheden er zijn en je daar over laten informeren.