Trouwen in Zeeland

Jullie zijn van plan om te gaan trouwen in Zeeland. Het eerste waar je dan aan denkt is de locatie. Er is zijn veel verschillende mogelijkheden in locaties om te trouwen in Zeeland. Hier een overzicht met een aantal leuke trouwlocaties in Zeeland:

Kasteel of landgoed
In Aardenburg is het kasteel Elderschans gelegen. Dit kasteel is een door de gemeente erkende trouwlocatie. Er zijn veel mogelijkheden met deze locatie. Zo kunnen jullie trouwen in de Koninklijke hal met daarna een receptie in de aanliggende salons. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om uit te breiden naar de tuin en het terras.

Een andere mooie locatie is Auberge de Campveerse Toren. Dit is gelegen in Veere. Willem van oranje vierde zijn bruiloftsmaal hier. De toren heeft een romantische sfeer maar met een tintje moderne comfort. Een mooie eigenschap aan deze locatie is dat het is gelegen aan het Veerse Meer. Voor het diner kan de Romantische Torenzaal gebruikt worden met uitzicht over het meer. Dit is de perfecte locatie voor als jullie het klein willen houden. De locatie biedt namelijk ruimte voor 80 personen.

Landgoed Moermond in Renesse is ook zeker de moeite waard. Dit restaureerde slot beschikt over 45 hectare natuurgebied. De mogelijkheden zijn dan ook erg uiteenlopend. De indrukwekkende omgeving met theekoepeltje en kasteeltuinen is dan ook erg uniek. Deze locatie biedt ruimte voor 200 personen.

Restaurant of hotel
Van der Valk Hotel in Middelburg is een moderne locatie. De ligging is perfect en er zijn veel zalen. Een aantal voorbeelden van die zalen zijn:
– Annie M.G. Schmidt 1
– Annie M.G. Schmidt 2
– Willem II zaal
– Jacob Cats 2

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van zalen die het hotel heeft. Het handigst is om contact op te nemen met het hotel of om een keertje langs te gaan en het zelf te bekijken. Er is ruimte voor maximaal 500 personen.

Een andere aanrader is gelegen in Westkapelle. Hier bevindt zich het Fletcher Beachclub Zuiderduin. De Beachclub bestaat uit twee boven elkaar gelegen terrassen met een prachtig uitzicht op de duinen en de zee. Ook heeft de club een mooie binnenruimte met een sfeervolle bar. Deze locatie is erg geschikt voor het maken van mooie trouwfoto’s.