Trouwen in Zuid-Holland

Er zijn altijd wel een aantal locaties die er uit springen. Hier een aantal bijzondere trouwlocaties in Zuid-Holland

Fort Wierickerschans
Deze locatie is gelegen in het Zuid Hollandse Bodegraven. Fort Wierickerschans staat bekend om zijn historische sferen en om de omgeving. Het is namelijk gelegen midden in het Groene Hart. Van boven ziet dit er net uit als een ‘eilandje’.

Door deze omgeving is het ook een geschikte locatie voor het maken van mooie trouwfoto’s. Buiten de mooie locatie wordt er ook een professionele catering aangeboden. De locatie beschikt over een Kruithuis, een Informatiecentrum, een Facilitair gebouw, over Markthallen, een Rechter Arsenaal en over een Linker Arsenaal. Het is mogelijk om tijdens de openingstijden een kijkje te nemen op deze locatie en de sfeer zelf te proeven.

Kasteel Keukenhof
Kasteel Keukenhof is gelegen in Lisse. Dit kasteel geeft een echte romantische en sprookjesachtige sfeer aan jullie bruiloft. Deze locatie is omringd met bossen wat een extra romantische sfeer geeft.

Kasteel Keukenhof biedt de mogelijkheid om in de Blauwe Salon te trouwen. Hier is maximaal ruimte voor 50 gasten. Voor grotere groepen is de Grote Salon een geschikte ruimte. Bij mooi weer is het natuurlijk ook mogelijk om buiten te trouwen in één van de mooie kasteel tuinen. Ook beschikt de locatie over een groot terras dat erg gezellig is om met familie en vrienden te zitten. In een persoonlijk gesprek kunnen jullie precies doorgeven wat jullie plannen en wensen zijn. In overleg met elkaar zijn er dus verschillende mogelijkheden.

Snow World
Willen jullie graag in de sneeuw trouwen maar niet in het buitenland? Snow World biedt jullie die mogelijkheid. Deze locatie is gelegen in Zoetermeer. Het grootste voordeel aan deze locatie is dat het veel mensen kan ontvangen.
Snow World heeft verschillende arrangementen. Deze zijn allemaal te vinden op de site. Ook kunnen jullie natuurlijk gewoon eens een keertje langs gaan en je laten informeren over de mogelijkheden. Het is een zeer bijzondere en aparte locatie dus je interesse moet er wel liggen. Is dit zo, dan is het zeker de moeite waard om een keer langs te gaan.

– Het Witte Huis in Pijnacker
– Koetjes en Kalfjes Zoetermeer
– Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout
– De Tuinkamer in Den Haag
– Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest
– Het Koetshuis Rotterdam
– De Raedtskelder in Dordrecht
– Kasteel Oud-Wassenaar in Wassenaar
– Kasteel de Wittenburg in Wassenaar
– Paviljoen De Witte in Scheveningen
– Landgoed Voorlinden in Wassenaar
linden in Wassenaar