Vrijgezellenfeest photoshoot

Dit idee voor een vrijgezellenfeest is voornamelijk voor vrouwen bedoeld. Vrouwen vinden het nou eenmaal leuk om op de foto te gaan en lekker gek te doen met haar vriendinnen.

Waarom een photoshoot?
Foto’s zijn altijd leuk om als herinnering te hebben aan iets. Een photoshoot doen als vrijgezellenfeest zal je dus altijd doen herinneren aan die leuke dag met je beste vriendinnen en aan het de bruiloft. Bovendien kun je zoveel doen wat betreft foto’s.

Wat voor foto’s?
Wat voor soort foto’s jullie willen maken hangt van jullie zelf af. Willen jullie serieuze foto’s maken of juist gekke en grappige foto’s? Een beetje van beide kan natuurlijk ook. Meestal wordt op het moment zelf bedacht wat voor foto’s het zullen gaan worden. Vinden jullie het lastig iets te verzinnen, geen probleem. Een fotograaf heeft altijd een aantal leuke ideeën achter de hand en kan jullie hier prima bij helpen.

Wat kun je met de foto’s doen?
Achteraf kun je er een heel leuk fotoalbum van laten maken en elke vriendin die mee was zo’n album geven als aandenken. Ook kun je de foto’s terug laten komen op de bruiloft. Dit wordt veel gedaan en het geeft een heel leuk effect om die foto’s te zien op de bruiloft.

De locatie
Jullie kunnen er voor kiezen om de foto’s in een studio te laten maken maar jullie zouden ook naar buiten kunnen gaan. Wie weet hebben jullie allemaal wel op dezelfde school of op dezelfde vereniging gezeten vroeger en is het leuk om daar foto’s te laten maken.

Hoe jullie de photoshoot en het soort foto’s kiezen hangt helemaal af van wat jullie precies willen. Er zijn enorm veel foto’s te vinden van vriendinnengroepen die photoshoots hebben gedaan. Misschien dat jullie eens een keertje met zijn alle op het internet kunnen kijken voor wat inspiratie!