Vrijgezellenfeest kleding: zelf ontwerpen!

Gaat binnenkort een goede vriend van je trouwen en heeft hij gevraagd of jij (een van de) getuige(n) wilt zijn? Dan betekent het dat jij het vrijgezellenfeest voor hem mag gaan organiseren!

Aangezien veel bruiloften in de zomer plaatsvinden, moet je zo rond deze tijd wel beginnen met het organiseren van een vrijgezellenfeest. Het begint natuurlijk met het prikken van een datum waarop iedereen kan. Vervolgens een leuke activiteit bedenken.

Aangezien jullie toch vooral een gezellige dag moeten hebben, zijn hier alvast wat originele ideeën voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor een man (en nee: een stripper kan echt niet meer). Ook handig: nog meer tips voor het organiseren van een knallend vrijgezellenfeest.

Originele teksten of afbeeldingen op een vrijgezellenshirt

sold-of-the-marketWat jullie tijdens het vrijgezellenfeest ook gaan doen, het is natuurlijk wel de bedoeling dat de bruidegom een beetje de aandacht trekt. En hoe kan dat nu beter dan met een opvallend vrijgezellenshirt? Populaire teksten op vrijgezellenfeest T-shirts zijn bijvoorbeeld ‘Groom… loading’, ‘Sorry ladies, this guy’s getting married’ of ‘Sold, of the market’.

Ook favoriet zijn shirts waarop opdrachten staan die door de bruidegom-to-be moeten worden uitgevoerd. Kleding voor de vrijgezel die centraal staat die dag kan ook voorzien zijn van een afbeelding van een trouwring met als tekst erbij ‘Game over’, of waarop op de borst een smoking is gedrukt.

Gaan jullie met het vrijgezellenfeest buiten iets doen en weet je nog niet of het wel warm genoeg is voor een T-shirt? Voor buitenactiviteiten tijdens een vrijgezellenfeest terwijl het nog wat frisser is, kun je naast een shirt ook kiezen voor een longsleeve, hoodie of trui.

Kleding voor de hele vrijgezellenclub

crewTijdens het vrijgezellenfeest leren een aantal van de daggasten elkaar al kennen, zodat op de grote dag zelf verschillende groepen sneller mengen en de sfeer meer ontspannen is. Tijdens het vrijgezellenfeest ontstaat nog sneller een hechte groep, als iedereen dezelfde kleding draagt.

Bij Digitransfer kun je goedkoop bijvoorbeeld voor de hele club een shirt in dezelfde kleur als die van de bruidegom laten drukken, maar dan met als tekst ‘Team bruidegom’, ‘Bachelor party crew’ of ‘Hij trouwt, maar ik ben nog beschikbaar’. Jullie groep trekt geheid veel bekijks en iedereen heeft gelijk een leuk aandenken aan deze unieke en gezellige dag!