Vrijgezellenfeest Indoor Skydive

Altijd al eens aan Skydive willen doen maar dat niet vanaf zo’n grootte hoogte? Dan is Indoor Skydive perfect voor jou! En bovendien is het enorm gaaf om met je vrienden of vriendinnen te doen als vrijgezellenfeest.

Hoe het werkt
Indoor Skydive geeft hetzelfde effect als een skydive uit een vliegtuig. Alleen zijn er veel meer voordelen aan een Indoor Skydive. Het is veiliger, en het zweef effect is veel langer! Door meerdere turbines wordt er een windkracht van ongeveer 275 km/u geproduceerd en hier door blijf je zweven. Dit allemaal gebeurd in een vliegkamer, een glazen cilinder waar de wind door heen wordt geblazen.

Doelgroep
Indoor Skydive kan door iedereen worden gedaan, door jong en oud. En dat maakt het ook zo enorm leuk om dit te doen als vrijgezellenfeest. Er zijn altijd een aantal mensen die het niet aan durven om een Skydive te doen uit een vliegtuig, en dit is de veiligere variatie er van. Zo kan iedereen er aan mee doen. Bovendien is het een geweldige ervaring.

Kosten
Het enige nadeel aan Indoor Skydive is dat het niet het goedkoopste vrijgezellenfeestje is. Wel is het zo dat er veel verschillende arrangementen zijn voor groepen. En als je met een niet zo grootte groep gaat, maximaal vier personen, dan betaal je per sessies. In deze sessies leer je dan skydiven. Voor zes sessies betaal je ongeveer €125,- per persoon. Dit aantal sessies wordt meestal aangeraden om te doen omdat er in het begin zoveel adrenaline door je lichaam zal gaan waardoor je in het begin alle kanten op gaat. Hier door zal het in het begin iets minder leuk zijn maar zodra je leert hoe je moet sturen en hoe je kunt spelen met de wind die op je af komt is het enorm gaaf.