Vrijgezellenfeest ideeen voor de bruid

Gaat jouw vriendin binnenkort trouwen en moet jij nu een vrijgezellenfeest bedenken? Wat dacht je van het maken van een film! Hier wat informatie en leuke tips voor het maken van zo’n film.

Waarom een film?
Een film is iets dat als je het terug kijkt het altijd weer herinneringen naar boven zal brengen. Zo zul je altijd wanneer je die film weer terug kijkt denken aan je vrijgezellenfeest en aan je bruiloft. Het is toch een speciale gelegenheid en zo blijft het extra bij je.

Afspelen op de bruiloft
Wat erg leuk is om met zo’n film te doen is om hem af te laten spelen op de bruiloft. Er zullen vast hilarische momenten worden vast gelegd en nu kun je die delen met de rest. Het zal een perfecte opening zijn met een goede sfeer na het zien van zo’n filmpje.

Wat voor film?
Dan komt natuurlijk de vraag, wat voor film gaan jullie maken? Het leukste is om iedereen afzonderlijk iets te laten opnemen. Dus om al jouw vriendinnen apart iets op te laten nemen. Houdt dit filmpje dan geheim tot de grote dag. Des te groter is de verrassing. Stel je hebt een vriendinnen groep van zeven meiden inclusief jezelf. Laat ze dan allemaal apart een stukje op nemen waar in ze iets vertellen over jullie vriendschap of iets dergelijks.

Liedjes zingen
Wat erg grappig is om te doen is om iedere vriendin één liedje uit te laten kiezen wat hun aan jullie vriendschap doet denken. Laat je vriendin dit liedje zingen op de film. Ook hier bij is het leuk om dit als een verrassing te doen en dat niemand het dus ziet tot de grote dag. Het zal zeker weten hilarische momenten opleveren.

Iets vertellen
Zoals hier boven al vermeld stond, het is enorm leuk om je vriendinnen stuk voor stuk allemaal iets te laten vertellen over jullie vriendschap. Hoe jullie elkaar hebben leren kennen of één van jullie grappigste momenten. Ook is het leuk om een vriendin een gedichtje uit te laten kiezen en dat voor te lezen op de film. Het is dan de bedoeling dat je vriendin een gedichtje uit kiest dat haar aan jullie vriendschap doet denken of een zelf gemaakt gedicht kan natuurlijk ook.

Resultaat
Het resultaat zal met zulke ideeën enorm leuk zijn. Je hebt een mooie film van jouw vriendinnen dat je altijd zal doen herinneren aan die ene dag. Bovendien kan het natuurlijk erg grappig zijn om dat terug te zien. Een film kan toch mooie herinneringen met zich mee brengen en is iets dat je altijd even terug kunt kijken als je dat wilt.

Is jouw vriendinnengroep zo gek en grappig dat dit jou echt wat lijkt? Overleg het eens met elkaar en misschien komen jullie samen nog op andere ideeën. Het is in ieder geval een echte aanrader.