Verzorging van de bruidegom

Verzorging van de bruidegom. Niet alleen de bruid wil er op en top uitzien op de grote dag maar de bruidegom natuurlijk ook. Nu gaat dit op een heel andere manier. Een man wordt niet opgemaakt met mascara en oogschaduw. Hier een aantal leuke beauty tips voor de mannen!

Gezicht
Ook voor een man is het belangrijk dat hij er goed uit ziet op de grote dag. Daarom kan het misschien verstandig zijn om de huid goed te verzorgen. Dit verschilt natuurlijk per man. De ene heeft een mooi en glad gezicht. De andere heeft misschien een droge huid of onzuiverheden. Voor deze mannen raden wij aan om de huid even goed te verzorgen. Dit zou je kunnen doen door middel van crème of een masker. Met een crème kun je een aantal dagen van te voren beginnen. Wil je gebruik maken van een maskertje dan is het verstandig om iets eerder te beginnen. Één of twee keer in de week een maskertje gebruiken kan echt wonderen doen. Hier kun je dan het beste twee a drie weken van te voren mee beginnen.

Scheren
Het is enorm belangrijk dat de bruidegom zich scheert op de ochtend van de bruiloft. Tenzij je natuurlijk een baard of snor hebt. Dan moet je deze trimmen. Het komt vaak voor dat als een man zich scheert dat hij uitslag of bobbels krijgt. Hier een goede tip om dit te voorkomen. Breng eerst een warme handdoek aan op het gezicht. Als dit goed is ingewerkt breng je een zacht laagje scheercrème aan. Het is belangrijk dat je niet teveel gebruikt maar ook niet te weinig. Probeer dit dus ook goed te verdelen over het gezicht. Vervolgens scheer je in de richting van de haargroei. Om bobbels en uitslag te voorkomen is het goed om een verzachtende crème te gebruiken na het scheren.

Kapsel
Het kapsel is natuurlijk belangrijk. Daarom is het wellicht handig als de bruidegom voor de bruiloft een bezoekje brengt aan de kapper. Bij de kapper kun je je haar natuurlijk ook weer laten stylen op de dag zelf. Zoals een vrouw make-up mee neemt naar de bruiloft om dit bij te blijven werken kan een man eventueel styling producten mee nemen voor het haar. Zo kan de bruidegom af en toe even zijn haar bijwerken als dit nodig is. Als jij je haar door een kapper laat doen op de grote dag kunnen zij je natuurlijk ook scheren. Dan hoef je dit niet zelf te doen en weet je zeker dat het goed gaat.

Tanden
Op de grote dag wil je natuurlijk breed uit kunnen lachen en genieten. Soms kan het zo zijn door koffie of thee dat je tanden iets wat geel zijn. Geen zorgen. Ook dit kun je verzorgen zonder dat je er veel geld aan uit moet geven. Zo zijn er verschillende soorten tandpasta die de tanden witter maken. Als jij van plan bent om zo’n product te gebruiken dan moet je er wel goed rekening mee houden dat dit even duurt voor het daadwerkelijk werkt en je resultaat ziet. Ga dus niet één dag van te voren beginnen met het gebruiken van zo’n tandpasta. Het is verstandig om er zeker drie weken van te voren mee te beginnen.