Valkuilen bij de planning

Helaas komt het wel eens voor dat niet alles naar wens gaat.. Daarom hebben wij voor jou de meest voorkomende valkuilen op een rijtje gezet zodat je hier nog even extra op kunt letten!

Vrouwen, let op!
Vrouwen raken nou eenmaal eerder in de stress dan mannen. Dit hoeft in principe geen problemen te veroorzaken. Het is alleen belangrijk dat er wel goed opgelet wordt dat er niet teveel in de ik-vorm wordt gepraat. Vraag eens aan je man wat hij er van vind of wat hij het liefste wil. Jullie trouwen natuurlijk met zijn tweeën! Het is ook zijn grote dag.

De bruidskleding
Helaas wordt er nog wel eens onderschat hoeveel tijd er in gaat zitten om de bruidskleding uit te zoeken. Begin er daarom op tijd mee. Je wilt er natuurlijk wel perfect uit zien op de grote dag.

Dieet
Veel mensen beginnen kort van te voren met een dieet. Dit raden wij erg af om te doen. Als je wat wil afvallen voor de bruiloft kan dat wel, maar doe dan een lange ter mijn dieet en niet op het laatste moment. Ook is het enorm belangrijk als je bezig bent met een dieet rekening te houden met je bruidskleding. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je een trouwjurk koopt en dat hij op de bruiloft zelf veel te groot is of misschien wel te krap zit. Houdt hier goed rekening mee!

Beauty
Vrouwen vinden het lekker om vlak voor de bruiloft even naar de schoonheidsspecialist te gaan. En terecht, even ontspannen mag! Wel wordt er afgeraden om vlak voor de bruiloft naar een schoonheidspecialist te gaan. Het kan altijd mis gaan of er kan altijd iets komen opzetten. Witte vlekken, roodheid, verkeerde kleur haar en ga zo maar door. Doe dit dus vlak voor de bruiloft zodat als het mis gaat het nog te redden valt.

Ik wil dat en hij wil wat anders..
Soms kan het voorkomen dat er een meningsverschil is over bijvoorbeeld het vervoer of iets anders. Het is belangrijk dat jullie alles goed met elkaar overleggen en dan samen met een oplossing te komen. Wel is het zo dat het niet altijd zo kan zijn dat jullie precies hetzelfde willen, het is dus geven en nemen.

Het weer
Trouwen jullie in België of Nederland? Dan moet je er altijd rekening mee houden dat het altijd kan gaan regenen of iets dergelijks. Het weer in Nederland valt niet te voorspellen aangezien het altijd de andere kant op kan slaan. Houdt hier dus goed rekening mee, paraplus, verwarming, jassen en ga zo maar door.