Trouwvervoer: Tuk tuk

Ook altijd al eens in zo’n Tuk tuk van de reclame willen rijden? Waarom huur je er niet eentje als trouwvervoer! Opvallen zul je geheid met dit vervoer.

Waarom een Tuk tuk?
Een Tuktuk komt officieel uit Thailand maar wij kennen ze voornamelijk van de reclame op tv. Een klein wagentje met drie wielen en je hebt ze in allemaal verschillende kleuren. Opvallen zul je dus zeker met een Tuktuk als trouwvervoer! Bovendien zijn ze gemakkelijk om te versieren. Veel mensen vinden een dikke vette sportwagen niet nodig maar houden het liever klein. Willen jullie dat ook? Dan is een Tuktuk het perfecte trouwvervoer voor jullie.

Waar moet je rekening mee houden met een Tuktuk?
Wel zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden met een Tuktuk. De zijkanten zijn namelijk open. Trouwen jullie in een seizoen waar in het meestal koud is of veel regent, dan moet je daar dus goed rekening mee houden. Gelukkig zijn er verschillende soorten, en zo dus ook een aantal die wel helemaal dicht kunnen. Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden is dat een Tuktuk enorm klein is en er inclusief de bestuurder maar drie personen in passen. Een echt luxe trouwvervoer is het dus niet, maar erg schattig wel!

Wat kost het huren van een Tuktuk?
Door dat een Tuktuk niet het meest luxe trouwvervoer is kost het ook niet heel veel. Voor het afhuren van een Tuktuk voor twee uur betaal je ongeveer €225,-. Het wil soms nog wel eens verschillen per bedrijf. De prijs wordt wel altijd per uur berekend.