Trouwvervoer: Sportwagen

Willen jullie een onvergetelijke entree maken? Dan moet je zeker weten voor een sportwagen kiezen als trouwvervoer!

Waarom een sportwagen?
Vrouwen kijken van kleins af aan uit naar een prachtige witte trouwjurk of naar een sprookjeshuwelijk. Mannen kijken echter van kleins af aan uit naar een stoere sportwagen waar ze in mogen rijden. En nu kan die droom uit komen, door namelijk als trouwvervoer een stoere sportwagen te huren. Stiekem vinden vrouwen dit trouwens ook wel heel erg gaaf hoor.

Waar moet je rekening mee houden bij een sportwagen?
Bij het huren van een sportwagen komen wel een aantal dingen kijken. Zo moet je bijvoorbeeld goed rekening houden met het feit dat het huren van een sportwagen enorm duur kan zijn. Bedrijven lenen nou eenmaal niet zo maar hun Ferrari uit. Een ander belangrijk punt is dat je vaak in een sportwagen maar met zijn tweeën kunt zitten. Dat houdt dus ook in dat jullie zelf moeten gaan rijden. Daarvoor zal er waarschijnlijk een soort van verzekering worden afgesloten zodat als er wat gebeurd dat het wordt verzekerd. Je wilt natuurlijk niet die prachtige sportwagen in de prak rijden en de volle waarde betalen. Dat is sowieso een punt waar je rekening mee moet houden, het is een dure auto en dus moet je er extra voorzichtig mee zijn.

Wat kost het huren van een sportwagen?
Bij het huren van een sportwagen komen een aantal punten kijken waardoor de prijs kan verschillen. Namelijk het volgende:

– in wat voor sportwagen willen jullie rijden, een Ferrari, een Porsche, een Lamborghini en ga zo maar door.

– hoe lang jullie de sportwagen willen huren, de prijs gaat bijna altijd per tijd

– de afstand die moet worden afgelegd

Bedrijven rekenen allemaal hun prijzen weer anders. De belangrijkste punten zijn wat voor soort sportwagen en hoe lang jullie hem willen af huren. Zo betaal je bijvoorbeeld voor het afhuren een Lamborghini voor twee uur rond de €530,-. Terwijl voor een Ferrari betaal je voor twee uur ongeveer €329,-. De prijzen lopen dus enorm uit een.