Trouwvervoer: limousine

Iedereen heeft er vast wel eens eentje gezien, zo’n grote lange witte limousine. Een auto waarvan eigenlijk wordt gedacht dat alleen bekende en rijke mensen er in reden. Tegenwoordig is dat echter helemaal anders! Huur gewoon een limousine in als trouwvervoer en maak het helemaal op jullie grote dag.

Waarom een limousine?
Een limousine is en blijft gewoon een mooie auto waar je je stiekem wel een beetje beroemd in zal gaan voelen. Zoveel luxe en iedereen die even op kijkt als er eentje langs komt rijden. Bovendien is de ruimte in zo’n auto erg handig. Een comfortabeler trouwvervoer vind je waarschijnlijk niet.

Wat voor soorten zijn er?
Tegenwoordig is de keuze uit limousines enorm breed. Zo heb je bijvoorbeeld een normale limousine maar ook een Hummer limousine. Hier nog een aantal andere soorten limousines die er zijn:
– Range Rover
– Hummer
– Lincoln, ook wel de ‘traditionele’ limousine
– Cadillac
– Chrysler

Waar moet je rekening bij houden met een limousine?
Het ligt er maar net aan hoeveel jullie er aan uit willen geven, maar de prijzen van een limousine kunnen erg hoog oplopen. Het is dus verstandig om hier van te voren goed naar te kijken zodat je er van op de hoogte ben wat je er ongeveer aan kwijt bent. Wel is het een enorm voordeel dat er meerdere mensen in kunnen.

Wat kost het om een limousine te huren?
Ook bij een limousine is het zo dat de prijzen enorm uit een lopen. De volgende factoren spelen een belangrijke rol bij de prijs:

– wat voor soort auto jullie willen, een Range Rover of Cadillac is bijvoorbeeld duurder dan een Lincoln.

– hoeveel personen er mee moeten met de limousine, gaan er meer personen mee moet er een grote limousine gehuurd worden.

– voor hoe lang de limousine gehuurd moet worden, de prijzen gaan bijna altijd per uur.

– de afstand die de limousine moet afleggen

– of jullie gebruik willen maken van hapjes en drankjes in de limousine