Trouwvervoer: Bus

Een echte Amerikaanse bus, of een Engelse dubbeldekker. Praktisch gezien enorm handig, en opvallen zul je zeker weten met zo’n bus.

Waarom een bus?
Je hebt enorm veel keuze uit soorten bussen. Zo kun je voor een echte typische Amerikaanse schoolbus gaan of voor een Engelse dubbeldekker. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uit gaat. Het grootste voordeel aan zo’n bus is dat het praktisch gezien heel handig is. Je kunt er meerdere mensen mee vervoeren. Al jullie familie en vrienden kunnen dus mee in de bus en zo zullen jullie samen naar de trouwlocatie of naar de feestlocatie gaan. Enorm gezellig!

Waar moet je rekening mee houden met een bus?
Natuurlijk is het grootste voordeel aan een bus dat er veel mensen in kunnen. Wel moet je er rekening mee houden dat je niet teveel mensen mee neemt in zo’n bus. Voor een bescheiden clubje is het enorm geschikt. Het moet niet zo zijn dat jouw gasten bij elkaar op schoot moeten zitten. Een Engelse dubbeldekker heeft ongeveer plek voor 65 mensen. Verder zijn er eigenlijk niet zoveel punten waar je rekening mee moet houden met een bus. Het is gewoon enorm gezellig om met zijn allen in zo’n bus te zitten. Verder hangt het er maar net van af wat jullie budget is en wat jullie willen uitgeven aan het trouwvervoer.

Wat kost het om een bus te huren?
De kosten bij het huren van een (klassieke) bus lopen enorm uiteen. Zo spelen de volgende factoren een belangrijke rol in de prijs:

– hoeveel personen er in de bus moeten, moeten er meer mensen in een bus dan wordt de bus groter en die kosten vaak ook iets meer.

– hoe lang de bus afgehuurd moet worden.

– hoe groot de afstand is die moet worden afgelegd

– of de bus nog moet worden versierd, denk hier bij aan ballonnen, lintjes, bloemstukken en ga zo maar door.

– of er hapjes en drankjes moeten worden verzorgd, bij Amerikaanse schoolbussen wordt dit vaak gedaan.

Tijdens een gesprek met een organisatie die deze bussen verhuurt zal een uiteindelijke prijs worden samengesteld op basis van jullie wensen.