Trouwjurken van Cymbeline

Wil jij een echte merk trouwjurk? Dan zijn trouwjurken van het merk Cymbeline wellicht iets voor jou. Er zijn meerdere bruidsmodezaken die dit merk verkopen. Cymbeline is een Frans bruidsjurken merk. Het succes van dit merk is te danken aan de drie zussen: Evelyne Delaroche, Monique en Chantal Joubert. Samen besloten zij om de mode van trouwjurken omhoog te brengen.

Door traditie en moderniteit te combineren gaven zij aan de traditionele trouwjurk een moderne tint. Inmiddels hebben ze zich zo kunnen uitbreiden dat ze internationaal werken en winkels hebben over de hele wereld. Deze winkels hangen allemaal vol met trouwjurken van Cymbeline.

Opvallend is dat ze zeer creatief zijn en bijzondere stoffen hebben gebruikt. Zo maken ze gebruik van organza, taft, thaise zijde en kant uit Calais. Deze soorten stof en de opvallende stijl van de drie zusters heeft tot een groot succes geleidt. Een groot voordeel aan het merk Cymbeline is dat ze een bepaalde techniek gebruiken voor corsetten waardoro deze extra comfortabel zijn. Zo zul je met deze trouwjurk een prachtig gevormd lichaam hebben. Bovendien zijn deze trouwjurken geschikt voor elk figuur. Dus of je nou een klein maatje hebt of een wat grotere maat, het maakt niet uit. Met deze Cymbeline trouwjurken kun je er altijd prachtig uitzien.

Een bijzondere eigenschap aan dit merk is dat ze ieder seizoen een jonge ontwerper aannemen. Hierdoor blijft het resultaat van de trouwjurken uniek en verfrissend. Iedere keer weer komt er weer een beetje meer moderniteit bij.

Spreekt dit merk jou erg aan? Kijk dan eens op het internet bij welke bruidsmodezaken deze trouwjurken te koop zijn! Het is zeker aan te raden om een keer zo’n trouwjurk te bekijken en te passen. Ook als je later toch beslist deze niet te kopen. Iedereen moet een keer zo’n trouwjurk aan hebben gehad!