De trouwjurk combineren op een koude dag

Ga je binnenkort trouwen? Wellicht heb je al een datum gepland. Echter kun je het weer helaas niet plannen, het is maar hopen op mooie weersomstandigheden. Misschien ga je wel aankomende winter trouwen. De kans is dan natuurlijk groot dat het een koude dag wordt. Dit maakt echter niets uit, want je zou jouw trouwjurk namelijk goed kunnen combineren op een koude dag. Ben je benieuwd hoe je dit kunt doen? Lees dan snel verder!

Trouwjurk combineren met trui

Als het een lage temperatuur is buiten, is het dragen van alleen een trouwjurk misschien wel heel erg koud. Het zou daarom een goede optie kunnen zijn om jouw trouwjurk te combineren met een trui, denk bijvoorbeeld aan stijlvolle fijngebreide truien.

Hoewel je de combinatie van een trouwjurk met een trui nog niet heel vaak ziet, komt het wel steeds vaker voor dat een trouwjurk gecombineerd wordt met een trui. Deze opkomende trend is dan ook zeker de moeite waard om in je achterhoofd te houden. Deze combinatie is namelijk niet alleen stijlvol, maar ook nog eens lekker warm. Dit maakt het enorm geschikt voor trouwen, vooral op een koude dag.   

Verschillende soorten truien

Nu vraag je jezelf misschien af welke trui je dan moet kopen om het te laten matchen met jouw trouwjurk. Maak je niet druk, want er is hoe dan ook een trui te koop die past bij jouw trouwjurk. Welke trui je moet kopen, hangt natuurlijk vooral af van de kleur van je trouwjurk. Als je een witte trouwjurk hebt kun je kiezen voor een witte trui of andere neutrale kleur. Wil je meer out of the box gaan? Dan kan het ook tof zijn om juist te kiezen voor een mooie trui in een felle kleur. Een aanrader hierbij is de kleur rood. Een trouwjurk met rode trui zal zeker mooi staan op jouw bruiloft, want dit geeft een prachtige combinatie. Als je nóg meer wilt opvallen tijdens je bruiloft, is het ook leuk om te kiezen voor een trui met een leuk printje erop. Het is dus helemaal aan jou welke combinatie je maakt van jouw trouwjurk met trui. Er zijn heel veel verschillende truien te koop, dus er zit vast wat tussen dat jij goed vindt passen bij jouw trouwjurk.

Trouwjurk met vest

Ben je niet zo’n liefhebber van truien? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een combinatie met een vest. Een trouwjurk met vest kan ook een mooie uitstalling hebben, want dit kan heel chic staan. Er zijn bovendien talloze vesten te koop, waardoor je uit veel mogelijkheden kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een neutrale kleur, fel kleurtje of een leuk patroontje.

Als je in de koude wintermaanden gaat trouwen, zijn deze combinaties met trouwjurken zeker goed om in je achterhoofd te houden. We verwachten dan ook zeker dat we deze opkomende trend steeds vaker gaan terugzien. Deze combinaties met een trouwjurk zijn namelijk stijlvol en functioneel tegelijk. Laat die trouwdag maar komen, ook als het extreem koud wordt!