Trouwen in.. Rotterdam!

Willen jullie gaan trouwen in het mooie Rotterdam? Schakel dan een trouwfotograaf Rotterdam in en kijk hier voor vijf unieke locaties in Rotterdam!

Heerenhuys
Deze villa is gebouwd in 1800 en staat vlak naast de Euromast in het oudste park van Rotterdam. Hier door is het zowel mogelijk om binnen als buiten te trouwen. Vanuit de Parkzaal en de Salon heb je een prachtig uitzicht op het park. Sinds 21 september 2000 is deze locatie officieel benoemd tot trouwlocatie. Door de prachtige zalen maar ook het mooie park zijn er veel mogelijkheden. Deze locatie kan maximaal 200 gasten ontvangen.

Hal4.1
Deze trouwlocatie is gelegen aan de Nieuwe Maas met uitzicht op de Skyline van Rotterdam. Hal4.1 is heel stijlvol en is in zijn geheel vernieuwd. Ook beschikt het over verschillende sfeervolle ruimtes waardoor er veel mogelijkheden zijn. Zo is de Prinsestheater voorzien van een groot podium en heeft deze zaal wel ruimte voor maximaal 750 gasten. Bovendien kan er een uitgebreid diner worden gegeven voor maximaal 300 gasten. Door de strakke lijnen van de zalen geeft het een stijlvolle sfeer maar vooral erg gezellig. 750 is het maximum aantal gasten dat deze locatie kan ontvangen.

Stroom Rotterdam
Willen jullie op een iets kleinere locatie trouwen? Dan is Stroom Rotterdam misschien wel iets voor jullie! Vroeger was dit een elektriciteitscentrale maar inmiddels is het omgebouwd tot een stijlvolle locatie. Het voordeel aan deze locatie is dat je alles onder één dak hebt. Je kunt elkaar het ja woord geven, een feest geven, een receptie en ga zo maar door. Bovendien heeft Stroom Rotterdam een prachtig dakterras!
Deze locatie kan maximaal 200 gasten ontvangen.

ss Rotterdam
Willen jullie graag in het huwelijksbootje stappen? Dat kan met ss Rotterdam, maar dan stap je eerder in een huwelijks schip. Dit stoomschip is al ruim vijftig jaar oud maar nog steeds prachtig. Bovendien heb je vanuit het schip een prachtig uitzicht over de Skyline van Rotterdam. De mooiste zaal die dit schip heeft is de Bridge Deck. Hier zal ook het huwelijk worden voltrokken. Is deze zaal niets voor jullie kan het ook nog in de Grand Ballroom. Het speciale aan de Grand Ballroom is dat hij dé trap heeft waar iedere vrouw als klein meisje van droomde. Het voordeel al dit schip is dat het zoveel zalen heeft dat je alles helemaal naar wens kunt maken. Ss Rotterdam is gelegen aan het Katendrechtsehoofd en er kunnen maximaal 3000 gasten worden ontvangen. Dus nodig al jullie vrienden en familie maar uit!

Sint-Laurenskerk
Deze kerk is gelegen in het centrum van Rotterdam. Er kan niet alleen worden getrouwd in deze kerk maar het is ook geschikt voor een receptie, een diner en een feest. Zo kan bijvoorbeeld ook de catering door de Laurenskerk worden geregeld. Bovendien biedt deze locatie ruimte aan maximaal 1500 gasten.