Trouwen in Arnhem

Wonen jullie in Arnhem of in de buurt van Arnhem en gaan jullie trouwen? Dan zijn hier een aantal leuke tips van locaties en andere adressen in en rondom Arnhem.

Locatie
– Landgoed Groot Warnsborn
Een prachtig groot landgoed met beschikking tot een restaurant en een feestlocatie. Dit landgoed is perfect voor degene die een groot feest willen geven voor veel gasten.
– Kasteel Rosendael
Een mooi kasteel gelegen in het Gelderse Arnhem. Geniet van de prachtige omgeving en van de ruimte waar ze over beschikken.
– Jules Verne
Weer iets heel anders, namelijk een partyschip. Willen jullie iets origineels voor jezelf en voor je gasten doen dan is een partyschip een leuk idee. Partyschip Jules Verne kan aanmeren op de Rijkade in Arnhem.
– Het Stadshuis
Het stadshuis in Arnhem is en blijft een mooie locatie om te trouwen. Er is plek voor ongeveer 100 gasten.

Trouwringen
– Juwelier Punte
Een juwelier gelegen in Arnhem met een breed assortiment. En bovendien zijn veel trouwringen aan te passen op de wensen van het bruidspaar. Het is erg leuk om een keer een kijkje te nemen in de winkel.
– Minouche en rûne
Een winkel die ook gelegen is in Arnhem. Een heel andere stijl maar wie weet wel iets voor jullie. Leuk om in de winkel te kijken maar ook op de website is veel te vinden.
– Aller Spanninga
Een goede juwelier met een grote keuze in verschillende soorten trouwringen van verschillende materialen.

Catering
– Your Choice Catering
– Catering de Commanderie
– Urban Chef
– La Pentola
– Restaurant Karakter

Trouwvervoer
– Hans Classic Cars
– Bus & Bubbles
– MBK Classic Cars
– The American Dream
– Bolderman Oldtimers