Trouwen in.. Amsterdam!

Willen jullie gaan trouwen in het mooie Amsterdam? Hier een aantal leuke tips voor een aantal unieke locaties!

Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Wil jij trouwen als een echte prinses? Trouw dan in dit prachtige paleis. Bovendien ga jij het ja woord geven op een locatie waar in 1966 Prinses Beatrix ook het ja woord gaf aan Claus von Amsberg. Ook is dit paleis perfect gelegen, namelijk aan de grachten en in het hartje van Amsterdam.
Legend The Grand Amsterdam beschikt over het NTBO Keurmerk Trouwen.
Overigens is deze locatie geschikt voor als jullie veel mensen willen uitnodigen. Deze locatie biedt namelijk ruimte voor maximaal 300 mensen.

L’Europe
Hotel L’Europe is gelegen aan de Amstel in Amsterdam. Een privé steiger, een groot terras en mooie zalen, wat wil je nog meer? Onlangs is dit hotel benoemd tot een officiële trouwlocatie. Of terwijl, jij en jouw liefde kunnen elkaar alle dagen van de week het ja woord geven in de L’Europe. Bovendien is het extra handig want jullie kunnen ook jullie huwelijksnacht doorbrengen in dit prachtige hotel, en daar bij hoort natuurlijk champagne en een jacuzzi! Ook is het mogelijk om het diner te laten regelen. En wel door chef Richard van Oostenbrugge. Deze locatie beschikt ook nog eens over de mogelijkheid van het ontvangen van 500 mensen.

House Of Amsterdam
Trouwen in hartje Amsterdam op een geweldige locatie? Dan is House Of Amsterdam een goede optie. Deze locatie beschikt over verschillende ruimtes met verschillende stijlen. Chique of juist modern? Het kan allemaal. Bovendien kan House Of Amsterdam alles tot in de puntjes voor jullie verzorgen zodat jullie niet van locatie naar locatie hoeven te reizen. Willen jullie eerst even een kijkje nemen op deze locatie? Dan kan dat, jullie kunnen een vrijblijvende rondleiding krijgen en een idee krijgen van de locatie. Sinds 1 maart 2010 is House Of Amsterdam een offciële trouwlocatie. Deze locatie kan maximaal 350 mensen ontvangen.

Seven One Seven
Zijn de bovenstaande locaties niks voor jullie? Misschien dat hotel Seven One Seven meer in jullie behoefte kan voldoen. Deze locatie is gelegen aan de Amsterdamse Prinsengracht. Het hotel is voornamelijk in boutique stijl ingericht, hier moet je dus wel van houden. Ook is dit hotel zeer geschikt voor een huwelijksnacht. Er zijn acht luxe suites met ieder hun eigen stijl. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat deze locatie meer geschikt is voor de wat kleinere groepen. Dit hotel kan namelijk maximaal 30 personen ontvangen.

Canal Comany, Holland International Rondvaart
Willen jullie niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dan is één van hun luxe partyschepen perfect voor jullie. Vaar door de Amsterdamse grachten en geef elkaar het ja woord op het water in het bijzijn van al jullie familie en vrienden. De mogelijkheden zijn enorm breed met deze partyschepen. Ieder partyschip kan weer in andere wensen voldoen. Daarom is het het handigst om contact op te nemen met Holland International Rondvaart om jullie wensen te vertellen. Zo kunnen zij het beste bekijken welk partyschip het beste bij jullie past en voldoet in jullie wensen.