Trouwblunders

Trouwblunders, niemand wilt ze op zo’n mooie dag. Maar toch komen ze vaak voor. Op het moment zelf zul je waarschijnlijk erg balen maar achter af lach je er enorm om.

Bruidskinderen
Bruidskinderen kunnen vaak zorgen voor de meest hilarische momenten. Zo dus ook op een bruiloft. Ze vallen, staan in hun neus te peuteren, doen vervelend en ga zo maar door. Helaas kun je hier vrij weinig aan doen. Het zijn kinderen, die denken niet bij zichzelf ik moet me netjes gedragen. Die gaan hun gang en hebben plezier. En zo allemaal op hun eigen manier. Als zulke momenten vast staan op film kan het voor leuke beelden zorgen.

Bruidsboeket
Het is vaak traditioneel dat de bruid het bruidsboeket naar achter gooit. Alle vrouwen staan klaar om het bruidsboeket te vangen. De vrouw die het bruidsboeket namelijk vangt gaat als eerst volgend trouwen. Dat is de traditie. Zo zijn sommig vrouwen erg fanatiek in het vangen van het bruidsboeket dat het enorme blunders kan opleveren.

Opstapjes
Opstapjes doen het nooit zo goed op een bruiloft. Mensen zijn zenuwachtig en zodra ze een opstapje op moeten wil dat nog wel eens fout gaan.. Zo ook bij het volgende filmpje. Heb je uren in de make-up gezeten, uren gedaan over het prachtige kapsel, duizenden euro’s betaald voor zo’n mooie trouwjurk en dan…

Trouwen op het strand
Trouwen op het strand, wie wil het niet? Zon, zee en strand. Prachtig. Helaas heeft het ook zo zijn nadelen.

Zware dag
Voor sommige mensen kan zo’n ingrijpende dag iets teveel worden. Mannen zeggen altijd dat vrouwen hysterisch kunnen doen en teveel stressen. Mannen daar in tegen gaan rustig achter over zitten. Maar pas op, de stress kan voor mannen ook teveel worden!