Tips voor een huwelijkscadeau

Tips voor een huwelijkscadeau – Een kennis, collega, vriend/vriendin of familie gaat binnenkort trouwen. Nu wil jij graag een huwelijkscadeau geven dat leuk en nuttig is. Dan komt natuurlijk gelijk het volgende dilemma naar boven. Wat voor cadeau moet ik geven?!

Iets voor in huis
Er zijn veel stellen die pas officieel gaan samenwonen nadat ze getrouwd zijn. Is dit bij degene voor wie je het cadeau moet kopen ook het geval? Dan is het natuurlijk erg leuk om iets te geven voor in huis. Let wel goed op met wat je koopt want sommige artikelen kunnen erg prijzig zijn. Dus cadeaus waar je aan moet denken zijn bijvoorbeeld een leuke klok, een deurmat, een foto of iets in die richting. Iets dat het stel in hun huis kan hangen of gebruiken.

Niet alle stellen gaan pas samenwonen als ze getrouwd zijn. Het kan zo zijn dat ze daarvoor ook al samenwoonden. Dan kun je denken aan cadeaus zoals servies, handdoeken of een leuke nieuwe spiegel.

Voor de huwelijksreis
Negen van de tien stellen gaan na de bruiloft op huwelijksreis. Hier kun je zeker wat mee doen als het gaat om een huwelijkscadeau. Koop bijvoorbeeld een leuke koffer of een handbagagetas. Zo geef je het bruidspaar niet alleen een leuk maar ook een handig cadeau. Ze kunnen het goed gebruiken bij de huwelijksreis. Ook kun je ze een leuk pakket mee geven dat ze kunnen gebruiken op hun huwelijksreis. Gaan ze naar een warm en zonnig land dan kun je een leuk pakket maken van een badhanddoek en zonnebrand crème. Het is leuk om van kleine producten één geheel te maken. Denk hierbij aan leuke maar praktische spulletjes. Ook moet het wel mogelijk zijn om dit mee te kunnen nemen in bijvoorbeeld het vliegtuig. Dit is iets waar je goed over na moet denken voor je het product koopt.

Etenswaren of drank
Het is altijd leuk en lekker om een pakket te geven met bijvoorbeeld een mooie wijn. Dit zou je in combinatie kunnen doen met etenswaren dat bij die wijn past. Zo kun je uit eindelijk een leuk en lekker pakket samen stellen. Als je een wijn of iets dergelijks koopt kun je dit altijd nog persoonlijker maken door het etiket te veranderen en er een leuke tekst of foto op te zetten.

Persoonlijk cadeau
Een cadeau dat het altijd goed doet is een persoonlijk cadeau. Zo is het heel leuk om je beste vriendin die gaat trouwen een cadeau te geven dat voor jullie vriendschap staat. Je kunt een pakket of een ‘box’ samenstellen met bijvoorbeeld foto’s van jullie samen, spulletjes waar een bepaalde herinnering aan zit of een cd.

Foto doek of fotolijst
Als je een mooie foto hebt van het bruidspaar dan kun je deze laten uit vergroten of op een doek laten afdrukken. Je kunt dit cadeau ook iets later geven na de bruiloft. Dan is het leuk om een foto te laten uitvergroten van de bruiloft zelf. Altijd een leuk cadeau om in huis een mooi plekje te geven.