Slecht weer op de bruiloft

Misschien wel de nachtmerrie van iedereen. Alles is goed georganiseerd en opeens begint het te regenen. Wat nu?!

Maak er gebruik van
Het weer is natuurlijk nooit te voorspellen of het gaat regenen of niet. Wat de weersvoorspellingen ook zijn, het kan altijd anders zijn. Dit is vooral een nadeel als je in de open lucht trouwt. Als jullie hier voor hebben gekozen moet je er altijd rekening mee houden dat het eventueel kan gaan regenen. Zorg dus dat er misschien een partytent aanwezig is of paraplu’s voor de gasten. Zo ben je in ieder geval voorbereid of het ergste.

Tips!
– Trouwen jullie buiten? Zorg dat je altijd iets achter de hand hebt voor het geval dat het gaat regenen. Bijvoorbeeld paraplu’s en partytenten.
– Is de voorspelling dat het gaat regenen? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan je gasten zodat zij zich hier op kunnen voorbereiden en zich er op kunnen kleden. Niet dat jouw gasten straks aankomen in hun zomer jurkjes en hun slippers terwijl het met bakken uit de lucht komt vallen.
– Is regen jouw grootste nachtmerrie? Denk er dan eens over na om in het buitenland te trouwen. Er zijn bepaalde landen waar het in de zomer periode echt nooit regent. Zo kun je er in ieder geval van uit gaan dat je nachtmerrie niet uit komt.
– Maak er het beste van. Natuurlijk is het misschien niet waar je op had gehoopt maar als het er is, is het er nou eenmaal. Maak er dus het beste van, schaf een aantal leuke felgekleurde paraplu’s in of iets dergelijks.
– Regen tijdens de bruidsreportage kan ook voorkomen. Misschien baal je dan enorm maar het kan ook enorm leuke effecten geven aan je foto’s!