Prachtige accessoires voor de bruid

Je hebt de perfecte jurk gevonden maar het lijkt net niet helemaal ‘af’ te zijn. Met de juiste accessoires kun je de bruidslook naar een hoger niveau tillen, maar de verkeerde accessoires kunnen de look juist weer naar beneden halen. Daarbij zijn er zoveel dingen waar je aan moet denken bij het kiezen van de juiste accessoires. Welke stijl is je jurk, wat doe je met je haar, hoeveel accessoires kun je gebruiken en wat past waarbij. Om je op weg te helpen hebben we hier de ins en outs voor het kiezen van de juiste accessoires voor je op een rijtje gezet!

mi-moneda-1

Less is more
De juiste accessoires vullen een look aan zonder er de aandacht teveel vanaf te leiden. Een extravagante look creëren door gebruik te maken van veel sieraden, uitgesproken accessoires of een flinke dosis bling kan heel tof zijn, maar je loopt hiermee ook het risico dat het gebruik van al deze accessoires de jurk en trouwring laten verbleken. Door gebruik te maken van enkele klassieke elementen met een moderne feel kun je de plank haast niet mis slaan. Mi Moneda begrijpt dit precies en biedt dan ook een ruim assortiment klassieke sierraden aan, die toch stuk voor stuk een unieke en eigentijdse uitstraling hebben. Op deze manier kun je met slechts een paar accessoires de bruidslook al compleet maken!

Combineren kun je leren
In het dagelijks leven combineer je de accessoires met de kleding die je op dat moment draagt en pas je het aan, aan de situatie waar deze het best tot hun recht komen. Voor bruidsaccessoires is het niets anders! Werk met het kiezen van de accessoires in een thema, en probeer zoveel mogelijk bij 1 merk of 1 stijl te blijven. Combineer bijvoorbeeld een Mi Moneda armband met een ketting van dezelfde lijn. Het combineren van verschillende merken en stijlen creëert chaos in de bruidslook, terwijl het stroomlijnen van gekozen accessoires de look juist tot een geheel brengt.

mi-moneda-2

Ga voor stijl
Pas de accessoires bij de stijl van de jurk en de bruiloft. Dit is helemaal gemakkelijk als je met een thema werkt. Zo zijn accessoires met veel bling bijvoorbeeld niet zo goed op hun plek op een Bohemian strandbruiloft, maar passen ze wel weer heel goed bij een moderne bruiloft en een jurk met veel bling elementen. Door de accessoires aan te passen aan de stijl van zowel jurk als trouwlocatie zorg je ervoor dat alles fijn in elkaar overloopt en een mooi beeld creëert!

mi-moneda-3

Wat is zijn jouw favoriete accessoires voor de bruid?