Maak je bruiloft persoonlijk met bedrukte LED foam sticks

LED foam sticks zijn een nieuwe hype bij feesten en partijen. Ze zijn eigenlijk de luxe variant van de bekende glowsticks. Een groot verschil is dat glowsticks werken met een soort chemische verhouding in het staafje. En het zijn wegwerp producten. Beide geldt niet voor LED foam sticks: het zijn echte lampjes en bovendien kun je ze gewoon blijven gebruiken, ook na het feest. Bovendien maken ze je feest ook nog eens extra persoonlijk!

Alle gasten een foam stick

Een feest is natuurlijk sowieso leuk en gezellig. Maar het wordt nog veel leuker als het ’s avonds donker begint te worden. Deel aan elke gast een LED foam stick uit en het feest kan echt beginnen. Alle foam sticks hebben drie LED lampjes die de stick verlichten. Je kunt gaan voor witte, rode of groene LED sticks, maar er zijn ook sticks die meerdere kleuren hebben. Elke LED stick kan verschillende knipperprogramma’s aan, maar kan ook continu aanstaan. De sticks zijn geweldig voor tijdens het dansen of om lekker mee rond te zwaaien. En het is ook nog eens handig omdat iedereen wat verlichting bij zich heeft in het donker.

Persoonlijke tekst op de LED foam sticks

Het is natuurlijk al leuk en flashy als je gasten allemaal zo’n lampje hebben. Maar het is nog veel leuker als de sticks gepersonaliseerd zijn! Je kunt ze dan bijvoorbeeld ook gebruiken als trouwbedankje. Je kunt gaan voor een standaard tekst, maar je kunt ook foam sticks bedrukken met een persoonlijke bedrukking. Bijvoorbeeld een leuke of grappige tekst, of gewoon jullie namen en trouwdatum. Zo maak je het hele feest nog een stuk persoonlijker en het is een leuk aandenken voor later. Gaan jullie trouwen in thema, dan kun je de sticks aanpassen aan het thema.

(Tip: de bedrukte sticks geven ook mooie effecten bij het maken van avondfoto’s!)

De duurzame variant van glowing sticks

Glowing sticks zijn razend populair bij feestjes, omdat ze zo’n gezellig effect geven. Maar een nadeel is dat ze werken met chemicaliën die reageren als het stokje gebroken wordt. Ze doen het ook maar een beperkte tijd en de werking wordt al snel zwakker. Daarna worden ze weggegooid. Best leuk, maar niet bepaald duurzaam! LED foam sticks zijn eigenlijk de duurzame variant. Ze werken met batterijtjes die 5-8 uur de lampjes laten branden. Daarna kunnen ze eenvoudig vervangen worden. Je hoeft een stick dus zeker niet weg te gooien na het feestje! Verder werken ze met simpele elektronica en lampjes. Er komen dus geen chemicaliën aan te pas, wat ook beter is voor het milieu.

Zijn LED foam sticks veilig?

Zoals de naam al aangeeft, zijn foam stick voorzien van een laag foam. Dat maakt ze lekker zacht aan de buitenkant. Bij het design is rekening gehouden bij gebruik op feesten. De sticks moeten dus stevig zijn en je moet jezelf of anderen er niet mee kunnen verwonden. LED foam sticks zijn daardoor heel veilig, ook voor mensen die een tikje aangeschoten zijn. En ze kunnen ook zonder problemen worden gebruikt door kinderen. Dat maakt de foam sticks veelzijdig en praktisch in gebruik.

LED foam sticks zijn steeds populairder, vooral bij feestjes. Ze zijn handig, veilig en bovendien duurzaam. En natuurlijk wordt je feest een stuk leuker als iedereen zelf een LED stick heeft. Door de foam sticks te laten bedrukken met een persoonlijke tekst heb je helemaal een fantastisch effect. Let the party begin!