Klaar om te trouwen?

Of jullie klaar zijn om te trouwen weten jullie natuurlijk zelf het beste! Wel zijn er een aantal punten waar je over na kunt denken. Namelijk de volgende:

– Jullie zijn eerlijk tegen elkaar en vertellen elkaar alles.
Natuurlijk kun je wel kleine geheimpjes voor elkaar hebben, zolang het maar ‘goede’ geheimpjes zijn. Verder zijn jullie altijd eerlijk tegen elkaar en vertellen jullie alles aan elkaar.

– Jullie vertrouwen elkaar.
Jullie vertrouwen elkaar en weten dat jullie om elkaar geven. Vertrouwen is erg belangrijk in een huwelijk!

– Jullie kunnen bij elkaar terecht.
Als jij ergens mee zit weet je dat je bij je partner terecht kunt en andersom is dit ook het geval. Jullie staan voor elkaar klaar in goede en slechte tijden.

– Jullie hebben respect voor elkaar.
Enorm belangrijk is dat jullie respect hebben voor elkaar. Hoe jullie in elkaar zitten en wie jullie zijn. Jullie respecteren elkaar en ook elkaars mening.

– Jullie kunnen goed opschieten met elkaars familie.
Zodra je met iemand trouwt krijg je (meestal) ook te maken met je schoonfamilie. Het is daarom handig als jullie allemaal goed met elkaar overweg kunnen. Dat is wel zo gezellig!

– Jullie weten van elkaar wat jullie willen in de toekomst.
Jullie weten of jullie kinderen willen of niet, wat voor huis jullie samen zoeken en ga zo maar door. Je moet gewoon een duidelijk beeld kunnen hebben over wat jullie toekomstplannen zijn.

– Jullie nemen belangrijke beslissingen samen.
Jullie overleggen hier over en nemen uit eindelijk samen belangrijke beslissingen. Het is niet zo dat jullie ieder voor zich zijn. Praten en communicatie is erg belangrijk.

– Jullie hebben duidelijke afspraken over jullie geld.
Jullie weten wat de afspraken zijn rondom jullie geld. Het is belangrijk om dit te weten zodat je weet wat de ander van jou verwacht.

– Jullie hebben seks op een gezonde en leuke manier.

– Jullie voelen je op gemak bij elkaar.