Entree bij de receptie

Tegenwoordig wil iedereen een spetterende entree maken. Of dat nou is bij een feestje of bij de receptie van jullie bruiloft. Hier een aantal leuke ideeën voor zo’n spetterende entree!

Muziek
Veel mensen maken gebruik van muziek bij de entree. Maar wat voor muziek is nou leuk om te gebruiken? Iedereen heeft natuurlijk weer een andere smaak qua muziek dus dat verschilt enorm. Zo wil de één een rustige muziek, de ander een liedje dat echt een betekenis voor hem of haar heeft en de ander juist wat drukkere muziek. Zo kan het enorm leuk zijn om een drum band uit te nodigen. Dan heb je sowieso de garantie dat het een spetterende entree wordt.

Binnenkomen als een prinses
Iedereen kent die ene scène wel van films. De scène waarbij de bruid naar beneden komt lopen van een lange prachtige trap en onder aan de trap wacht haar prins. Wie kent het niet. Misschien stiekem wel een droom van elke vrouw. Nou dromen zijn er toch om waar te maken? Als jullie trouwen in een kasteel of iets dergelijks is dit vaak mogelijk. Kastelen hebben vaak van deze mooie lange trappen en daarom kun je hier goed gebruik van maken. Zie jij jezelf al in je prachtige jurk naar beneden lopen van zo’n trap? In de komedie films kan het nog wel eens zo zijn dat de bruid naar beneden valt, deze scène hoeft natuurlijk niet gekopieerd te worden! Pas dus goed op.

Bruidskinderen
Van die kleine lieve kindjes die er zo schattig uit zien in jurkjes en hun pakken. Wie kan dat nou niet lief vinden? Daarom ook een enorm leuk idee voor de entree. Laat eerst de bruidskinderen binnen komen en even hun momentje pakken. Kinderen zorgen van voor hilarische momenten. Als alle bruidskinderen binnen zijn maken jullie je entree.

Dieren
Niets is teveel. Het is maar net waar je van houdt. Misschien hebben jullie wel een hele leuke hond. Deze hond zal zorgen voor een geweldige entree. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten kledingstukken voor honden. Houdt er wel rekening mee dat een hond erg onvoorspelbaar is. Wie weet wordt hij wel bang van alle mensen of als ze gaan klappen gaat hij er vandoor. Dat is het nadeel van zo’n entree.

Dia voorstelling
Wat ook een leuk idee is, is om tijdens jullie entree verschillende foto’s van jullie te laten zien. Van vroeger of van jullie eerste tijd samen. Eventueel zet je er nog een leuk muziekje achter en klaar is de dia voorstelling!

Iedereen heeft weer een andere voorkeur en mening over de entree. Misschien willen jullie wel helemaal geen speciale entree maar gewoon normaal. Het kan allemaal, zo lang je maar creatief denkt!