Een video trouwkaart

Het wordt steeds populairder, een video trouwkaart. Maar wat houdt dat precies in en wat kost zoiets?

Hoe wordt zoiets gemaakt
De techniek die hier voor gebruikt wordt heet Video In Print. Het is een heel klein LCD schermpje dat in een dubbele trouwkaart is verwerkt. En batterijtje zorgt er voor dat het filmpje meerdere keren kan worden bekeken. Door dat deze techniek steeds bekender wordt komen er ook steeds mogelijkheden. Zo is het zelfs mogelijk om dat batterijtje op te laden zodat je hem altijd kunt afspelen.

Wat kost zoiets
Helaas zijn de kosten hier voor nog erg hoog. Je betaald ongeveer €100,- per kaart. Wel is het zo dat als er steeds meer technieken komen er steeds meer mensen zijn die dit kunnen. Daar door zal in de loop der tijd de prijs ook steeds lager worden.

Filmpje
Bij zo’n kaart hoort natuurlijk het filmpje. Met dit filmpje kun je eigenlijk alles doen wat je maar wilt. Het is maar net hoe creatief jullie zijn en wat jullie wensen zijn voor het filmpje. Met een beetje plak en knip werk is heel veel mogelijk. Wel moet je hier voor iemand hebben die dit kan. Om jullie een beetje te inspireren hebben we hier een voorbeeld filmpje: