Een land als bruiloft thema

Een land als bruiloft thema. Zijn jullie helemaal weg van één bepaald land maar vinden jullie het te duur om in het buitenland te trouwen? Laat jullie favoriete land dan hierheen komen! Misschien gaan jullie elk jaar naar hetzelfde land op vakantie of is één jullie beide afkomstig uit een ander land. Dan is het leuk om dit terug te laten komen in jullie bruiloft.

Locatie
Stel jullie favoriete land is Spanje. Dan kun je dit terug laten komen in de locatie. Er zijn veel mooie locaties in Spanje en mooie Spaanse kastelen. Misschien is er hier ook wel iets te vinden wat jullie daaraan doet denken. Een locatie die er iets van weg heeft en jullie aan Spanje doet denken. Is dit niet het geval maar vinden jullie het gewoon een mooie locatie dan kun je het altijd nog aankleden met Spaanse tintjes.

Vervoer
Welk soort vervoer komt er nou veel voor in jullie gekozen land? Kijk eens rond op het internet of er hier ook iets te vinden is die dit soort vervoer verhuurt. Waarschijnlijk zal het dan iets zijn dat niet vaak voort komt dus jullie zullen in ieder geval goed opvallen met het vervoer.

Muziek
Dit zal waarschijnlijk het makkelijkst zijn om te verwerken met het gekozen land. Elk land heeft natuurlijk weer zijn eigen soort muziek. Deze muziek kunnen jullie dus gaan uitzoeken en op de bruiloft draaien.

Trouwjurk en trouwpak
Elk land heeft ook zijn eigen soort kleding. Zo kun je dit dus ook combineren met de trouwkleding die jullie gaan dragen. Wel zul je je hiervoor goed moeten gaan verdiepen en op zoek gaan naar een winkel die deze kleding verkoopt of verhuurt.

Verdiepen
Kiezen jullie als thema voor de bruiloft een bepaald land? Dan is het handig dat jullie je goed verdiepen in dit land. Misschien is één of beide van jullie wel afkomstig uit een ander land en is deze verdieping niet zo zeer nodig. Is dit niet het geval raden wij het zeker aan. Ga eens op het internet zoeken of zoek eens naar bepaalde boeken hier over.
Je zult merken hoe meer je je verdiept in een bepaald land hoe meer je er over te weten komt en over hun doen en laten. Dit kun je daarna dus allemaal verwerken in de bruiloft. Uit eindelijk bepaal je zelf wat je wel en niet wilt gebruiken op de bruiloft. Die keuze ligt helemaal in jullie handen.