Een goed doel op je bruiloft

Het wordt steeds populairder, een goed doel steunen tijdens de bruiloft.

Cadeautjes
Vaak krijg je enorm veel cadeautjes op je bruiloft waar bij je bij sommige dingen denkt wat moet ik er mee. Zonde natuurlijk. Daarom is het ook mogelijk om mensen een gift te laten doen aan een goed doel naar keuze. Zo doe je in ieder geval iets nuttigs en steun je een goed doel.

Een spaarpotje
Je kunt bijvoorbeeld een spaarpotje op de bruiloft neer zetten. Aan het einde van de dag kunnen mensen een bijdrage leveren en in het spaarpotje doen. Als iedereen een bijdragen heeft geleverd kun je het spaarpotje inleveren of storten aan een goed doel naar keuze. Wel is het zo netjes om de gasten te laten weten of te laten zien naar wat voor doel hun bijdrage gaat.

Goede doelen
Iedereen heeft misschien weer voorkeur voor een ander goed doel. De één vind dit een goed doel en de ander vind dat een goed doel. Om jullie misschien op ideeën te brengen hier een aantal goede doelen:
– Wereld Natuur Fonds:
Wie kent het niet, het WNF. Zij steunen verschillende projecten in heel de wereld en beschermen ook leefgebieden.
– KWF Kankerbestrijding:
Steun het KWF Kankerbestrijding. Door giften kunnen er steeds meer onderzoeken worden ondersteund. Een enorm mooi en goed doel!
– War Child:
Wereldwijd zijn er miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld. War Child helpt deze kinderen. Om deze kinderen te kunnen steunen zijn giften hard nodig.

Iedereen heeft weer een ander goed doel dat hij of zij wil steunen. Met deze actie kun je goede doelen enorm steunen!