De vijf mooiste trouwauto’s

Zijn alle facetten van de bruiloft helemaal uitgetekend, maar laat de trouwauto nog even op zich wachten? We geven je hier de vijf mooiste trouwauto’s in Nederland; kun je vast wat inspiratie opdoen voor de grote dag!

1.) De Buick Convertible Special

Deze prachtige oldtimer valt direct op door de rode elementen. Een chique trouwauto waar het dak ook nog eens bij open kan. Begint het ineens te regenen? Ook geen probleem. Het dak van de Buick Convertible Special is namelijk in no-time weer gesloten. De lederen bekleding maakt het ook nog eens een erg comfortabele rit.

De Buick Convertible Special is vrij zeldzaam in Nederland, je zal dus zeker weten dat je een unieke trouwauto hebt die je op niet veel bruiloften tegenkomt. Wil je deze auto kopen? Dan kun je diep in de buidel graaien! Deze auto kost je toch zeker wel een aantal tientallen duizenden euro’s. Heb je een groots budget tot je beschikking en wil je toch graag tot aankoop over gaan? Laat je dan goed informeren over een oldtimerverzekering. Deze klassieker kun je maar beter zo volledig mogelijk verzekeren.

2.) De Rolls Royce Silver Cloud I

Deze Old English White klassieker komt uit het jaar 1957. Dit betekent dat je niet perse met een chauffeur moet rijden; je mag ook gewoon zelf een ritje maken in deze prachtige oldtimer. De Rolls Royce Silver Cloud I wordt door velen gezien als de mooiste auto die ooit gemaakt is. Daarnaast is ook het geluid dat uit dit racemonster komt ongelooflijk sensationeel. Zo maak je gegarandeerd een grootse entree! Wil je het helemaal groots aanpakken? Ga dan eens op zoek naar een gemodificeerd exemplaar zoals deze prachtige 24-karaats gouden Silver Cloud II van Zsa Zsa Gabor.

3.) De Excalibur Cabrio

Je zou haast denken dat deze auto voor huwelijken is gemaakt. De ongelooflijk elegante Excalibur Cabrio is groot genoeg voor een grote trouwjurk en leent zich perfect voor de traditionele decoratie met witte linten. Let wel op: deze auto heeft geen dak. Is je bruiloft ergens in september, dan kun je beter voor een andere optie kiezen.

4.) De Witte limousine

Niet iedereen houdt ervan maar de witte limousine maakt zich toch bij uitstek geschikt voor een bruiloft. Gedecoreerd met de mooie witte linten zorgt deze statige auto voor een grootse entree. Daarnaast is er ruimte voor iedereen. Ideaal wanneer je jouw entree graag met je bruidsgezelschap maakt.

5.) De witte Lamborghini

Heb je jouw bruiloft in een iets moderner jasje gestoken? Dan is de witte Lamborghini iets voor jullie. Met de verticaal openende deuren maak je gegarandeerd een indrukwekkende entree.