Wat zijn leuke cadeautjes voor een jubileum?

Heb je binnenkort een jubileum om te vieren? Dan hoort hier natuurlijk wel een cadeautje bij! Of het nu gaat om een 10 jarig huwelijk of 1 jaar samen, het is leuk om je partner eens even in het zonnetje te zetten op deze dag. Maar wat zijn leuke cadeautjes om te geven voor een jubileum? Wij vertellen je graag meer over in dit artikel, waarbij we een aantal suggesties op een rij zetten. Lees dus snel verder en doe inspiratie op!

Sieraden

De meest populaire cadeaus voor een jubileum zijn toch wel sieraden. Dit hoort een beetje bij de gelegenheid. Zo is het bijvoorbeeld leuk om iets te laten graferen in een sieraad. Je kunt een ring kopen en hier jullie datum van samenzijn inzetten en de datum van nu. Of bijvoorbeeld jullie initialen. Dit zijn cadeaus die jarenlang meegaan en waar je partner met een mooie herinnering aan terug kan denken. Het kan echter wel lastig zijn om voor een ander sieraden uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ringmaten of bepaalde stijlen die erg persoonlijk zijn. Zorg er dus voor dat je goed op de hoogte bent van de stijl van je partner en zijn of haar maten als het gaat om sieraden.

Dagje weg

Bij een jubileum cadeau mag een dagje weg natuurlijk niet ontbreken! Hoewel het geven van een cadeau erg leuk is, is het nóg leuker om samen herinneringen te maken en te vieren dat jullie lang samen zijn. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een stad en verken hier de mooie architectuur, horeca en de omgeving. Zo zijn jullie allebei even weg uit het drukke dagelijks leven en kunnen jullie stil staan bij een dag helemaal voor jullie samen. Je kunt natuurlijk ook ergens een overnachting boeken en een aantal dagen weg gaan met zijn tweeën. Er zijn zat mooie hotels te boeken op mooie plekjes in Nederland, waar je prima een aantal dagen kunt vertoeven.

Fotoalbum

Bij een jubileum vieren jullie dat jullie een bepaalde periode gelukkig samen zijn. Tijdens deze periode hebben jullie vast veel leuke dingen gedaan en meegemaakt. Het is dan ook een erg leuk cadeau om deze momenten vast te leggen in een fotoalbum. Koop een fotoboek en plak hier foto’s in van aan het begin van jullie relatie tot nu. Hierbij kun je een leuke tekst of herinnering schrijven. Dit is een erg leuk en origineel cadeau! Zo kunnen jullie samen herinneringen ophalen.