3 tips om er als bruidegom prefect uit te zien

Het is natuurlijk belangrijk om je aanstaande bruid in de schijnwerpers te laten staan, maar vergeet niet dat een goed geklede bruidegom voor haar net zo belangrijk is. Als je ervoor zorgt dat je er op je best uitziet, voel je je bovendien zekerder en geniet je meer van deze bijzondere dag. Deze 3 tips helpen je daarbij:

1.) Koop kleding ruim op tijd

Het belangrijkste aspect van ons uiterlijk dat vrij gemakkelijk te veranderen is, is onze kleding. Goed gekleed zijn op je trouwdag is overigens ook een teken van respect. Niet alleen voor je partner, maar voor alle gasten om je heen die deze speciale gelegenheid met jullie delen. Wacht dus niet te lang met het uitzoeken van je kleding, maar begin op tijd. Wil je een richtlijn, houd dan minstens 90 dagen voor de grote dag aan. Dit voorkomt bovendien stress en bespaart geld. Een last minute opdracht voor een pak op maat kost nu eenmaal meer. Vergeet ook accessoires niet, zoals nette sokken onder je pak.

2.) Oefen met het dragen van de kleding

Als je je outfit hebt uitgezocht, is het tijd om te oefenen met het dragen ervan. Trek je kleding aan en draag het een tijdje, zodat je je er comfortabel in voelt op je grote dag. Als je er voorzichtig mee bent, hoef je niet bang te zijn dat er vlekken op komen of dat het beschadigt. Als het kan, kies dan een pak in plaats van een smoking, want dat geeft je de luxe om het buiten in het openbaar te dragen. Je kunt ook een kledingstuk kiezen dat jaren meegaat, zodat je er nog langer plezier van hebt.

3.) Loop nieuwe schoenen in

Als je een nieuw paar schoenen koopt voor je bruiloft, zorg er dan ook voor dat je deze vooraf inloopt. Er is niets erger dan pijnlijke voeten tijdens je bruiloft.