De belangrijkste momenten uit je leven verwerken in je woning

De koop van je eerste woning, de geboorte van je eerste kind, en natuurlijk je trouwdag. Misschien wel de meest belangrijke moment in je leven. Momenten waar je natuurlijk graag iedere dag weer even voor een klein momentje aan herinnerd wordt. Door deze momenten te vertegenwoordigen in je woning, kun je op subtiele manier iedere dag weer een lach op je gezicht toveren. Hoe je deze momenten op leuke, creatieve en passende manier in je woning verwerkt, lees je hier!

1.) Mooie wanddecoratie

Heb je de printjes van je bruiloft al besteld? Dan heb je vast nagedacht over een prachtige fotocollage op je muur. Of je de printjes nu op een canvas laat drukken, of liever in klassieke stijl inlijst, ze zullen in ieder geval voor een sfeervolle ruimte zorgen. Met systemen van Artiteq kun je al deze prachtige foto’s op een mooie manier tentoonstellen. Het fijnste aan deze systemen is het feit dat het (zo goed als) geen sporen achterlaat in de muur. Dit betekent dat je dus ook in geval van een huurwoning, jouw belangrijkste momenten gewoon aan de muur kunt hangen. Daarnaast zien de systemen er ongelooflijk stijlvol uit en passen ze in iedere interieurstijl!

2.) Kleine herinneringen

Foto’s zijn natuurlijk een ongelooflijk fijne manier om deze mooie momenten terug te brengen in het dagelijkse leven. Maar er zijn meer manieren om dit te doen. Welke items stonden bijvoorbeeld centraal tijdens jullie bruiloft? Maakten jullie gebruik van handgemaakte kaartjes, was er een helder thema aanwezig of misschien iets anders leuks wat je herinnert aan deze dag? Door deze kleine herinneringen in de woning terug te laten komen, breng je op subtiele manier het gevoel van de bruiloft met je mee naar huis. Mooie schelpen en flesjes zand van een strandbruiloft bijvoorbeeld, of misschien kleuren en tinten van het kleurenthema.

3.) Geef woorden dagelijkse betekenis

Woorden hebben een ongelooflijke kracht. Ze kunnen mensen pijn doen, ze kunnen dingen beter maken, en ze kunnen emoties oproepen waarvan je nooit gedacht had ze (weer) te voelen. Welke woorden waren voor jou het belangrijkste tijdens je bruiloft? Waren, naast het ‘ja, ik wil’, de geloften iets waar je graag aan herinnerd wordt? Laat deze woorden terugkomen in je woning. Of je dit doet door een grote muurschildering te maken, of verschillende printjes in te lijsten die samen een zin vormen: het lezen van deze woorden kan keer op keer, weer veel teweeg brengen.