Autoversiering bruiloft

Autoversiering. Alleen een mooie auto is niet altijd genoeg. Je hebt zoveel verschillende soorten versiering voor de auto, dus waarom zou je die niet gebruiken?

Strikje
Iedereen kent hem wel, het strikje voor op de auto. Je hebt ze in allerlei kleuren. Je kunt hem eigenlijk overal op de auto wel ophangen of vast maken. Het handvat, aan de autoantenne, eigenlijk alles waar je hem aan vast kunt maken.

Bloemen
Ook dit zie je vaak. De hele auto wordt versiert met bloemen in verschillende kleuren. Wel is het belangrijk dat je de bloemen goed vast maakt zodat ze er niet afvallen of afwaaien. Het geeft een heel mooi beeld met bloemen op de auto. Zo maak je toch wel een beetje duidelijk dat je net getrouwd bent.

Blikjes
Blikjes achter de trouwauto wordt al heel lang gedaan. Er zit ook een leuk verhaal achter dit idee. Vroeger was het namelijk een belangrijke traditie. Zodra het bruidspaar weg ging in de koets werden er blikjes aan de achterkant van de koets gehangen. Dit was om de geesten, die het geluk van het bruidspaar wilden verpesten, weg te jagen. Het geluid dat de blikjes maken dat zou de geesten wegjagen. Zo zou het bruidspaar nog lang en heel gelukkig leven. Nog steeds wordt dit veel gedaan maar waarschijnlijk niet zoveel meer om deze reden maar meer omdat het een leuk beeld is. Ook hier mee is het gelijk duidelijk wanneer iemand net getrouwd is.

Borden en stickers
Wat je ook vaak ziet is een bord of een sticker op de auto. Vaak staat hier de tekst ‘Just Married‘ op. Deze variatie kun je ook doen met een kentekenplaat. Je kunt ook een speciale sticker laten maken met jullie eigen namen er op. Ook kun je er andere teksten op laten zetten. Erg leuk!

Ballonnen
In plaats van blikjes, die maken zoveel lawaai, kun je ook ballonnen achter de auto hangen. Dit geeft net zo’n leuk effect als de blikjes alleen maakt het geen geluid. Ook zou je de ballonnen nog ergens anders op de auto hangen.

Lintjes
Lintjes worden vaak gebruikt als versiering voor de trouwauto. Je kunt ze eigenlijk overal ophangen en zien er toch heel mooi en gezellig uit. Deze heb je in bijna alle kleuren. Kies dus jullie favoriete kleur en versier de auto er mee!

Eigen waarde
Het is natuurlijk niet verplicht om de trouwauto te versieren met lintjes, strikjes, ballonnen en al het andere. Je kunt de auto ook gewoon in zijn eigen mooie waarde laten. Een sportwagen , limousine of  een trouwkoets met paarden is natuurlijk al erg mooi. Wie echt iets speciaals wil kan ook een Tuk Tuk huren.