Afvallen voor het huwelijk

Op jullie grote dag wil je er natuurlijk perfect uitzien. Je trouwt (meestal) maar één keer. Misschien vind je het zelf wel goed als je een paar kilo’s afvalt voor de grote dag. Hier een aantal tips om af te vullen voor het huwelijk.

Trouwjurk of trouwpak
Let op! Het is erg belangrijk dat als je wilt afvallen voor het huwelijk oplet bij het kopen van een trouwjurk of trouwpak. Zorg ervoor dat je voordat je een trouwjurk of een trouwpak gaat kopen al bent afgevallen en probeer dan rond dat gewicht te blijven. Als je eerst een trouwjurk of trouwpak gaat kopen en daarna gaat afvallen dan kan het zo zijn dat het niet meer goed zit op de trouwdag zelf. Als je van te voren al bent afgevallen en je vindt dat je genoeg bent afgevallen moet je proberen op dat gewicht te blijven. Daarna pas kun je gaan shoppen voor een trouwjurk of trouwpak. Dan weet je zeker dat alles nog goed zit op de grote dag zelf.

Eten
Er zijn verschillende soorten diëten voor het kwijtraken van een paar kilo. Hou er wel goed rekening mee dat een dieet tijd nodig heeft. Ben je van plan om een dieet te gaan volgen begin hier dan ruim op tijd mee. Ga jezelf niet uithongeren. De bedoeling is dat je gaat letten op wat je eet en gezonder gaat eten. Sla ook vooral het ontbijt niet over. Zoals bijna iedereen wel weet, het ontbijt is de belangrijkste maal van de dag! Als je een dieet volgt in combinatie met sporten dan zul je snel kilo’s kwijtraken. Blijf wel genoeg eten anders heb je niet genoeg energie voor het sporten.

Water
De gemakkelijkste manier van afvallen is veel water drinken. Het is misschien niet de snelste manier maar je hoeft er weinig voor te doen. Als je dit doet in combinatie met andere afvalmethodes dan gaat het natuurlijk wel een stuk sneller. Als je iedere dag twee liter water drinkt is dat goed. Ben je ook van plan om te gaan sporten dan is het goed om de frisdranken en sportdranken te vermijden maar gewoon water te drinken.

Sporten
Een sportschool kan nooit kwaad. Ga één of twee keer in de week lekker naar de sportschool. Sporten is goed voor je en bovendien val je, indien je niet meer eet dan je verbruikt, er van af. Ook behoud je je spieren. Als man zijnde kun je je lichaam natuurlijk ook een beetje aftrainen en misschien wat extra spieren kweken. Als je de twee voorafgaande dingen (water en eten) in combinatie doet met het sporten dan val je snel en gezond af. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen en blijven doorzetten. Probeer jezelf er aan te houden één á twee dagen in de week naar de sportschool te gaan en goed te blijven eten en drinken.

Belangrijk
Nogmaals, het is enorm belangrijk dat je vroeg voor het huwelijk begint met afvallen en dit probeert vol te houden tot aan het huwelijk. En misschien bevalt het je wel zo goed dat je na het huwelijk er mee doorgaat maar dat hangt natuurlijk van jezelf af. Houdt er dus goed rekening mee dat je niet altijd even snel afvalt en neem er de tijd voor.