Voorkom wedding crashers

Wedding crashers wat is dat nou weer? Hier alle informatie over wedding crashers en tips om deze te voorkomen.

Wat is een wedding crasher?
Gelukkig, komt dit voornamelijk voor in Amerika. Daar komt ook dit begrip vandaan. Wel is het zo dat helaas steeds meer mensen dit doen, ook hier in Nederland. Een wedding crasher is een persoon die ongevraagd naar huwelijken gaat, terwijl die persoon het bruidspaar niet eens kent. Ze proberen zoveel mogelijk te stelen, iets waar je natuurlijk niet vrolijk van wordt op zo’n mooie dag.

Wanneer slaan wedding crashers toe?
Meestal slaat een wedding crasher toe als het rustig is en als alle mensen zich richten op een bepaald punt. Bijvoorbeeld tijdens een toespraak. Iedereen luistert en kijkt dan naar de persoon die een toespraak houdt en er wordt niet gelet op wat er om de mensen heen gebeurd. Meestal dan proberen de wedding crashers toe te slaan en zo onopgemerkt mogelijk dingen mee te nemen.

Hoe houdt je een wedding crasher tegen?
Natuurlijk de belangrijkste vraag, hoe houdt je een wedding crasher tegen? Daar zijn meerdere mogelijkheden voor. Hier een aantal tips:

– Een portier:
Een goed idee is om misschien een portier bij de ingang van de locatie neer te zetten. Zo kunnen zij de mensen afvinken en bekijken of ze op de gastenlijst staan. De mensen die niet op de lijst staan komen zo ook niet naar binnen.

– Gescheiden groepen:
Het kan zo zijn dat jullie niet de hele locatie hebben afgehuurd en dat er ook nog een andere groep aanwezig is op de locatie. Dit zijn voornamelijk manieren waarop een wedding crasher binnen komt. Informeer dus eens bij de locatie of het mogelijk is dat de groepen goed gescheiden worden en dat iedere groep bij zijn eigen deel blijft.

– Camera’s:
Dit is natuurlijk iets dat iedereen doet afschrikken. Bijna alle trouwlocaties zijn wel voorzien van een aantal camera’s. Schrikt het de wedding crasher niet af dan kun je altijd op de band terug kijken of de wedding crasher te zien is en dit door sturen naar de politie.

Het is voornamelijk belangrijk dat je een duidelijke gastenlijst hebt zodat het eventueel meteen zou worden opgemerkt als er iemand aanwezig is die niet uitgenodigd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *