Trouwkaart voorbeeld

Trouwkaart voorbeeld – Een klein gedichtje maakt een trouwkaart origineel. Het geeft net een wat persoonlijkere tint en komt erg leuk over.

trouwkaart

Daarna kun je alle informatie er onder zetten. Willen jullie dat mensen die niet kunnen komen dit doorgeven aan de ceremoniemeester? Vergeet dan niet de ceremoniemeester naam en het telefoonnummer.

trouwkaarten

Een schattige trouwkaart. Hebben jullie samen al kinderen? Het is misschien een leuk idee om dit te verwerken in de trouwkaart. Betrek je kinderen erbij. Laat hun bijvoorbeeld ‘spreken’ op de uitnodiging. Het geeft een wat speelse maar toch serieuze uitstraling.

trouwkaartjes

Een wat langere trouwkaart qua tekst kan soms te veel worden. Maar als je de juiste tekst gebruikt dan kan het ook juist heel leuk zijn. Zet alle informatie die jullie willen verwerken in de uitnodiging op de kaart.

trouwkaart

Kort maar krachtig. Een mooie kaart met een korte tekst. Soms hoeft een tekst voor een uitnodiging helemaal niet zo lang te zijn. Zolang het maar duidelijk is hoe of wat is dit een erg leuk idee.

trouwkaart voorbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *