Cupcakes en bruidstaart

Het wordt steeds populairder. Geen bruidstaart maar cupcakes! Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om cupcakes te bestellen in plaats van een bruidstaart. Geen gedoe met bordjes en vorkjes maar gewoon een kleine cupcake.

Soorten, kleuren, maten en smaken
Je hebt ze tegenwoordig in alle soorten, kleuren, maten en smaken. Een klein cakeje en toch zoveel variatie. Er zijn veel bedrijven door heel Nederland die dit voor jullie kan verzorgen. In overleg met hun kun je de mogelijkheden bespreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de smaak van de cupcake. Wat voor smaak willen jullie en wat zijn de mogelijkheden in de smaken. Ook is het belangrijk om aan te geven welke kleuren er gebruikt moeten worden. Je kunt cupcakes namelijk verschillende kleuren geven. Hebben jullie een kleur als thema op de bruiloft? Laat de cupcakes dan in die kleur maken. Ook is het mogelijk dat er nog iets boven op het cupcakeje komt. Een hartje bijvoorbeeld. Zo wordt een saaie en lege cupcake helemaal versiert en gemaakt naar wens.

Bruidstaart én cupcakes
Kunnen jullie niet kiezen tussen een bruidstaart of cupcakes? Neem ze dan gewoon alle twee! Er zijn vele mogelijkheden om dit te combineren. Zo kun je één laag bruidstaart doen en de rest cupcakes. Als ze alles dan leuk op een standaard zet staat dit net zo netjes. Zo kunnen de gasten ook kiezen wat ze willen, een stukje taart of een cupcake.

Versiering
Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het kan allemaal met een cupcake. Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om de versiering van een cupcake. Zo zou je bijvoorbeeld een hartje er boven op kunnen zetten, of een stukje chocola, een tekst, een roosje en ga zo maar door. Wel verschilt het per bedrijf met wat ze allemaal wel en niet doen. Het is daarom ook erg belangrijk om te overleggen en te bekijken welke mogelijkheden er zijn bij dat bedrijf rondom de versiering.
Laat je eens inspireren door het internet. Er zijn veel leuke bedrijven en foto’s te vinden als het gaat om cupcakes. Het zal je echt verbazen wat er allemaal mogelijk is.