Belangrijke tips voor de bruid

Belangrijke tips voor de bruid – Het is voor een bruid altijd erg lastig om voor de bruiloft te ontspannen. De stress loopt hoog op zo vlak voor de grote dag. Daarom geven wij een aantal goede tips om te kunnen ontspannen en je hoofd leeg te kunnen maken.

Sporten
Hard lopen staat er om bekend dat je je hoofd leeg kunt maken. Je hoeft even helemaal nergens aan te denken en je kunt gewoon de energie kwijt in het hard lopen. Daarna kun je een lekkere warme douch nemen. Uit eindelijk zal dit energie opwekken. Het is voor al belangrijk om af en toe je hoofd even helemaal leeg te maken en lekker nergens aan te denken. Zeker voor zo’n grote dag.

Wandelen
Naast hard lopen of een andere sport kun je natuurlijk ook een stuk gaan wandelen. Ook dit werkt goed en bovendien is het gezond voor je. Zo ben je lekker buiten en kun je genieten van een mooie omgeving. Ga dus eens lekker een uurtje of twee uurtjes wandelen in het bos of op het strand. Neem desnoods een vriendin mee waar mee je lekker kunt praten, of je partner.

Massage
In al eerdere artikelen staat het beschreven, laat je eens lekker verwennen voor een masseur. Dit werkt zeker weten ontspannend. 100% garantie dat dit gaat werken. Buiten een massage zou je ook lekker een dagje naar een spa kunnen gaan. Of in de sauna gaan zitten. Deze dingen zijn allemaal ontspannend en het is geen vervelende bezigheid voor de meeste vrouwen.

Water drinken Vooral bij het sporten is het belangrijk dat je veel water blijft drinken. Het is belangrijk dat je veel vocht binnen krijgt. Het is gezond voor je en als je ook nog aan het afvallen bent werkt dit ook goed. Blijf dus veel water drinken. Je moet minimaal twee liter water op een dag drinken.

Schrijven
Zo vlak voor de grote dag zit je hoofd vaak vol met allemaal gedachtes. Schrijf deze eens op in een boekje of een schriftje. Het kan erg ontspannend werken om alles van je af te schrijven. Zet in het boekje of schriftje wat je dwars zit, waarom je stress hebt en al het andere dat in je hoofd op komt. Het kan zelfs nog grappig zijn om na de bruiloft terug te lezen hoe erg jij aan het stressen was. Vaak is deze stress namelijk voor niets. Bovendien blijft het gewoon een leuke herinnering aan jouw grote dag en aan de voorbereidingen.

Muziek
Yiruma, Michael Bubl├ę, Nicki Minaj, Rihanna, The Script of toch Simple plan? Zet je favoriete muziek op en gooi al je energie er in. Ga los op de muziek, of ga er juist rustig naar luisteren. Muziek kan heel ontspannend werken. Het is dan ook de bedoeling dat je er goed voor gaat zitten en je helemaal verdiept in de muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *